Creed 3: Επίσημο το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Michael B. Jordan

Το τρίτο κεφάλαιο του Adonis Creed θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022
12 Μαρτίου 2021 10:52
Creed 3: Επίσημο το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Michael B. Jordan

Εδώ και πάνω από ένα χρόνο φημολογείται πως ο Michael B. Jordan θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του Creed 3 και τελικά επισημοποιήθηκε. Εκτός από την επιστροφή του στα ρινγκ και το ρόλο του Adonis Creed, ο Jordan θα πραγματοποιήσει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, κάτι το οποίο ανακοίνωσε και επίσημα η εταιρία παραγωγής MGM. 

Το σενάριο του threequel ανέλαβαν οι Keenan Coogler και Zach Baylin, υπό τις σχετικές οδηγίες που είχε θέσει ο Ryan Coogler. Σίγουρα η Tessa Thompson θα επιστρέψει στο ρόλο της συζύγου του Creed, καθώς και η Phylicia Rashad.

Με τον Rocky τι γίνεται;

Ο Sylvester Stallone έχει δηλώσει επανειλημμένα πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιστροφής και πως τα γάντια του τα κρέμασε στο Creed 2, κάτι που και η ιστορία της ταινίας άφησε να εννοηθεί πως είδαμε για τελευταία φορά τον "Sly" στον θρυλικό του ρόλο.

Η MGM γνωστοποίησε επίσηςπως το Creed III θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2022, ενώ σας έχουμε ενημερώσει για το ότι η ταινία μετά από 45 μέρες θα φιλοξενείται στη streaming υπηρεσία του Paramount Plus