Ο δημιουργός του “Sons of Anarchy” ετοιμάζει ταινία για το “θεριό της Ζεβοντάν” στο Netflix

Σε συνεργασία με την Blumhouse
09 Μαρτίου 2021 09:50
Ο δημιουργός του “Sons of Anarchy” ετοιμάζει ταινία για το “θεριό της Ζεβοντάν” στο Netflix

Το Sons of Anarchy είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών, στην οποία είδαμε τις «τρελές» περιπέτειες του Jackson 'Jax' Teller από το 2008 έως το 2014. “Πατέρας” του σόου ήταν ο Kurt Sutter, ο οποίος ετοιμάζεται πλέον για το επόμενό του βήμα.

Όπως έγινε γνωστό, ο δημιουργός του “Sons of Anarchy” ετοιμάζεται να φέρει μία δραματική-θρίλερ ταινία στο Netflix σε συνεργασία με την Blumhouse, η οποία ειδικεύεται στις ταινίες τρόμου και θα ονομάζεται “This Beast”. Αυτό το νέο έρχεται από το Deadline, με τον Sutter να γράφει το σενάριο, να σκηνοθετεί, αλλά και να βρίσκεται στην παραγωγή. Πρόκειται για ένα project που είναι εμπνευσμένο από το Beast of Gévaudan (Κτήνος της Ζεβοντάν) και θα μας πει την ιστορία ενός μυστήριου θεριού που τρομοκρατεί ένα γαλλικό χωριό το 1760.

Ο Sutter δήλωσε:

Η μεταφορά αυτής της πολύ ευαίσθητης και ανατριχιαστικής ιστορίας που θέλω να πω μαζί με την Blumhouse μοιάζει με κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Το “This Beast” είναι το κατάλληλο φιλμ γι’ αυτή τη συνεργασία και το Netflix το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει αυτή την “αιματηρή τελετή”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Jason Blum θα βρίσκεται και αυτός στην παραγωγή της Blumhouse, μαζί με την Carla Hacken της Paper Pictures. Για περισσότερα νέα σχετικά με αυτό το project παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.