Mortal Kombat: Όλα καλά, στη νέα ταινία θα ακουστεί το ορθόδοξο theme!

Ξέρετε τι ακολουθεί... "MORTAAAAAAL KOMBAAAAT"
08 Μαρτίου 2021 20:43
Mortal Kombat: Όλα καλά, στη νέα ταινία θα ακουστεί το ορθόδοξο theme!

Αυτό το "κάτι τις" που έλειπε από το trailer του remake του Mortal Kombat και οι fans αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, με ανάμεικτα αποτελέσματα, τελικά θα γίνει. Σιγά-σιγά στο μυαλό σας έχει ήδη αρχίσει να μπαίνει το κομμάτι. Οι ξεσηκωτικοί techno ρυθμοί του αρχίσουν να σου προκαλούν έκσταση μέχρι να ακουστεί το "MORTAAAAAL KOMBAAAAAAT" και να απογειωθεί το εμβληματικό main theme του franchise ή αλλιώς το "Techno Syndrome" (Mortal Kombat) από το βελγικό ντουέτο των The Immortals

Ίσως η σημαντικότερη πληροφορία που μάθαμε μέχρι τώρα για το νέο φιλμ έρχεται από τον συνθέτη της, Benjamin Wallfisch, ο οποίος εξαρχής ήθελε να χρησιμοποιήσει το main theme στο soundtrack, για το οποίο είχε ξεκινήσει να δουλεύει πριν καν του γίνει επίσημη πρόταση. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς συνθέτες εκεί έξω με το ρεζουμέ του να περιλαμβάνει τις μουσικές των "Blade Runner 2049" -μαζί με τον Hans Zimmer, "The Invisible Man", "Shazam!", "IT" και "IT: Chapter Two", ενώ έχει συνεισφέρει συνολικά σε πάνω από 75 ταινίες. 

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Simon McQuoid, μιλώντας στο Collider προχώρησε στην εν λόγω αποκάλυψη ότι εντός της ταινίας θα ακουστεί το εμβληματικό κομμάτι -αν και δεν διευκρινίζει εάν θα είναι κάποια φρέσκια εκτέλεση ή ατόφιο όπως το γνωρίζουμε:

Η λέξη που χρησιμοποιούσα καθόλη τη διάρκεια της παραγωγής ήταν "σεβασμός", για τους fans και σεβασμός στους χαρακτήρες και το lore των παιχνιδιών. Επομένως, η εκτέλεση πρέπει να τα λάβει αυτά υπόψιν ως τον ακρογωνιαίο λίθο της...Όταν ήρθε ο Wallfisch, τα γνώριζε όλα αυτά και μου είπε "πιστεύεις ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι με την χαρακτηριστική μουσική του;" και του είπα "Ναι άλλωστε όλο αυτό που κάνουμε είναι να πάρουμε το αυθεντικό υλικό και να το εκμοντερνίσουμε και να το εξυψώσουμε. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά όλα αυτά τα στοιχεία -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στην ταινία δε θα έχει και κωμικές στιγμές. Οπότε μου λέει "Νομίζω θα δουλέψει, ορίστε έχω και ένα demo track. Θες να το ακούσουμε;"

Ο Wallfisch έπαιξε το δείγμα από τη μουσική και ο McQuoid απλά κατενθουσιάστηκε. Έκτοτε το χρησιμοποίησε κυριολεκτικά για να πουλήσει την ταινία στους ηθοποιούς που ήθελε να προσλάβει, καθώς έπιανε ακριβώς το ύφος του Mortal Kombat. Μάλιστα, ο Lewis Tan που υποδύεται τον πρωταγωνιστή "Cole Young" παραδέχτηκε ότι "όταν άκουσα την μουσική ήταν η στιγμή που ήθελα να παίξω στην ταινία". 

Μάλιστα, το Collider και ο ειδικός Τύπος που παρευρέθηκε στη συνέντευξη ήταν αρκετά τυχεροί και άκουσαν τη μουσική του Wallfisch, αφήνοντας την υπόσχεση ότι θα ευχαριστήσει τους fans.

Το Mortal Kombat θα κάνει πρεμιέρα σε αίθουσες και HBO Max (ΗΠΑ) στις 16 Απριλίου 2021.