Spider-Man 3: Μέχρι και το Twitter τρόλαρε την Marvel για αυτό που ξέρουμε όλοι

Αλλά επιμένει να μην αποκαλύπτει
07 Μαρτίου 2021 12:38
Spider-Man 3: Μέχρι και το Twitter τρόλαρε την Marvel για αυτό που ξέρουμε όλοι

Λίγο-πολύ είναι γνωστό ότι στο Spider-Man 3 θα συμμετέχουν οι Tobey Maguire και Andrew Garfield, μιας και οι φήμες είναι τόσο έντονες, ενώ υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα, που είναι σαν να έχει επιβεβαιωθεί. Φυσικά η Marvel Studios παίζει το δικό της μάρκετινγκ παιχνίδι με τους fans και τους σιγοψήνει κάνοντας σαν να μην γνωρίζει τίποτα. Τόσο που ακόμη και ο Tom Holland, που είναι γνωστός για τις γκάφες του να του ξεφεύγουν πράγματα σε συνεντεύξεις, βγαίνει και δηλώνει πως η Marvel δεν του έχει πει τίποτα για την ανάμειξή τους. 

Το "τι κάνει νιαου-νιάου στα κεραμίδια" λέγεται Multiverse και φυσικά το γεγονός ότι ο Doctor Strange του Benedict Cumberbatch θα παίξει τον ρόλο του μέντορα του Peter Parker, πριν τον δούμε στο "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" είναι και αυτό μια έμμεση επιβεβαίωση. Μόλις πριν από μια εβδομάδα περίπου, η Marvel αποκάλυψε τον τίτλο της ταινίας, αφού αρχικά τρόλαρε το κοινό και μάθαμε εν τέλει πως θα τιτλοφορείται ως "Spider-Man: No Way Home"

Φαίνεται πως το τρολάρισμα ήρθε να ανταποδώσει το ίδιο το Twitter, το οποίο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του έγραφε bios για διάφορους λογαριασμούς, αρκεί να του απαντούσαν στο σχετικό tweet. Κάποιος μέσα από το Twitter το απόλαυσε, καθώς ο επίσημο λογαριασμός του Spider-Man ρώτησε "Τι έχεις για μένα" και η απάντηση που πήρε ήταν η εξής:

"Spider-Man: No Way Home με τους Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Tobey Maguire και Andrew Garfield, μόνο στους κινηματογράφους αυτά τα Χριστούγεννα."

"Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι" που λέει και ο σοφός ελληνικός λαός. Τώρα εάν η Marvel τελικά ενδώσει και αποκαλύψει τη συμμετοχή των άλλων δύο Ανθρώπων Αράχνη μένει να φανεί. Πάντως δεν είναι οι μόνοι ηθοποιοί που ακούγονται έντονα -σχεδόν επιβεβαιωμένα- πως θα συμμετέχουν. Το πιο πρόσφατο φημολογούμενο όνομα είναι ο Willem Dafoe στο ρόλο του Green Goblin, επίσης ο Alfred Molina ως Doc Ock, Kirsten Dunst ως M.J. Watson, ενώ επίσημα ο Jamie Foxx ως Electro (The Amazing Spider-Man 2) θα δώσει το παρών.