Θα τερματίσει τον όρο "λουτρό αίματος" η νέα Mortal Kombat ταινία

Κάθε μέρα είχαν εκατοντάδες λίτρα ψεύτικου αίματος στα γυρίσματα
06 Μαρτίου 2021 20:23
Θα τερματίσει τον όρο "λουτρό αίματος" η νέα Mortal Kombat ταινία

Εδώ και καιρό η παραγωγή του remake του Mortal Kombat διατυμπανίζει για το πόσο θέλει να τιμήσει τις άκρως βίαιες ρίζες των βιντεοπαιχνιδιών. Υπήρξαν δηλώσεις και από μέλη του cast που τους ήρθε τάση για εμετό με τα πρακτικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν σε αρκετά πρακτικά εφέ των fatalities. Το trailer με τη σειρά του δεν χαρίστηκε στο κομμάτι της βίας.

Φαίνεται να τα κατάφερε και στους αριθμούς καθώς ο σκηνοθέτης της ταινίας, Simon McQuoid, αποκάλυψε σε νέα του συνέντευξη στο Cinemablend πως προέβλεψαν να έχουν εκατοντάδες λίτρα ψεύτικου αίματος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. 

Ο McQuoid αποκάλυψε τα εξής:

Δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό γαλονιών αλλά έβλεπα δεκάδες βαρέλια αίματος να κάθονται στο πλατό. Η παραγωγή δούλεψε με πάνω από 100 γαλόνια ψεύτικου αίματος, που αντιστοιχεί σε περίπου 69 ανθρώπινα σώματα. 

Κάνοντας μερικά πρόχειρα μαθηματικά είχαν πάνω από 380 κιλά ψεύτικου αίματος για τις ανάγκες των γυρισμάτων και παρόλο που δεν γνωρίζουμε εάν τα ξόδεψαν όλα, σίγουρα μοιάζει με ένα δείγμα του πόσο δεν κρατήθηκαν στη χρήση αίματος. Άλλωστε το λουτρό αίματος και η υπέρμετρη βία είναι χαρακτηρισμοί συνώνυμοι με το Mortal Kombat. 

Το Mortal Kombat θα κάνει πρεμιέρα σε αίθουσες και HBO Max (ΗΠΑ) στις 16 Απριλίου 2021.