The Woman in the Window: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο θρίλερ στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Amy Adams στο ρόλο μιας αγοραφοβικής ψυχολόγου στην ταινία του Joe Wright
05 Μαρτίου 2021 08:53
The Woman in the Window: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο θρίλερ στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Από χίλια κύματα έχει περάσει το The Woman in the Window, το θρίλερ που σκηνοθετεί ο Joe Wright, γνωστός ως σκηνοθέτης των "Atonement" και "Darkest Hour", καθώς κάποτε θα κυκλοφορούσε στους κινηματογράφους από την 20th Century Fox. Δυστυχώς, η εταιρία παραγωγής το καθυστέρησε ύστερα από μερικές καταστροφικές δοκιμαστικές προβολές παρόλο που ήταν προγραμματισμένο να βγει από τον Οκτώβριο του 2019 στις αίθουσες, στέλνοντάς τη πίσω στο πλατό για επιπλέον γυρίσματα. 

Έπειτα χτύπησε και ο κορωνοϊός πηγαίνοντας το project ακόμη πιο πίσω και τελικά μέσα στο καλοκαίρι μάθαμε πως η εταιρία πούλησε τα δικαιώματά του στο Netflix. Τώρα, όμως μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο θρίλερ που πρωταγωνιστεί η έξι φορές υποψήφια για Όσκαρ, Amy Adams: 

Στο φιλμ, που θυμίζει αρκετά ταινίες όπως "Gone Girl" και "The Girl on the Train" πρωταγωνιστεί η Adams στο ρόλο μιας αγοραφοβικής φωτογράφου, η οποία γίνεται φίλη με μια γυναίκα στην απέναντι πολυκατοικία. Ξαφνικά μια μέρα ο κόσμος της έρχεται ανάποδα όταν αυτή η γυναίκα εξαφανίζεται και υποπτεύεται πως έχει δολοφονηθεί. Το cast επίσης συμπεριλαμβάνει τεράστια ονόματα όπως ο βραβευμένος με Όσκαρ Gary Oldman, που συνεργάζεται πάλι με τον Wright μετά την οσκαρική νίκη του για τον ρόλο του Winston Churchill, μαζί με την Julianne Moore (Still Alice, Magnolia), την Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), τον Anthony Mackie (Avengers: Endgame, Detroit, Synchronicity) και τους Fred HechingerWyatt Russell και Brian Tyree Henry

Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του A.J. Finn, το οποίο διασκευάσει ο ηθοποιός και σεναριογράφος Tracy Letts (Ford v. Ferrari). Πρόκειται για μια από τις μεγάλες κυκλοφορίες του Netflix, που περιλαμβάνεται στο ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμα κυκλοφοριών του για το 2021, το οποίο υπόσχεται και από μια ταινία κάθε Παρασκευή για το υπόλοιπο τους έτους. 

Επίσημα, το "The Woman in the Widow" θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 14 Μαίου 2021 στο Netflix.