Η νέα Mortal Kombat ταινία θα έχει αρκετά κοινά με το MCU

Οι δημιουργοί εμπνεύστηκαν από τη Marvel και το πώς σύστησε τους Avengers
04 Μαρτίου 2021 17:08
Η νέα Mortal Kombat ταινία θα έχει αρκετά κοινά με το MCU

Σημείο αναφοράς στον blockbuster κινηματογράφο αποτελεί το εγχείρημα της Marvel και του κινηματογραφικού σύμπαντός της καθώς έχει εμπνεύσει αρκετά franchises ώστε να ακολουθήσουν την ίδια πορεία. Μάλλον η Warner Bros. θέλει να ακολουθήσει συνταγή "MonsterVerse και για τη νέα Mortal Kombat ταινία, η οποία έκανε πάταγο με ένα πρώτο trailer που δεν χάρισε καθόλου στο θέμα της βίας και του αίματος και έσπασε τα ρεκόρ προβολών στο YouTube

Φαίνεται πως οι συντελεστές του reboot φιλμ που σκηνοθετεί ο Simon McQuoid, ξεκίνησαν το όλο project με πυξίδα τα θεμέλια που έστρωσε ο Kevin Feige για το Marvel Cinematic Universe.

Ένας εκ των παραγωγών της ταινίας ο Todd Garner, μίλησε για αυτή την διαδικασία στο Collider αποκαλύπτοντας πώς έθεσαν το εξής ερώτημα "Πως ενώθηκαν οι Avengers;" και πώς η ιδέα τους σχετίζεται με την επιλογή του νέου χαρακτήρα ονόματι Cole Young (Lewis Tan) ως βασικού πρωταγωνιστή: 

Ξεκινάς με έναν χαρακτήρα ως μέσο εισαγωγής -τον Iron Man- και μετά περιηγείσαι προς το μέρος των Avengers. Δεν ξεκίνησαν όλα με τη μία στους Avengers. Οπότε ποιος θα ήταν ο αντίστοιχος δικός μας χαρακτήρας; Υπήρχαν κάποιες ιδέες όπως το να ξεκινήσουμε με τον Liu Kang, αλλά θα ήταν δημιουργούσε μια παράξενη διασκευή. Οπότε είπαμε "ίσως καλύτερα να ξεκινήσουμε με κάποιον ουδέτερο που θα μπει στην πλοκή και θα ζωγραφίσουμε τον καμβά του και τότε θα γνωρίσουμε όλους τους χαρακτήρες που έχουμε λατρέψει".

Επομένως, με λίγα λόγια, ο χαρακτήρας που μοιάζει στον Johnny Cage αλλά τελικά δεν είναι, θα αποτελέσει έναν τρόπον τινά "Tony Stark" που θα ενώσει τους λατρεμένους μαχητές των Mortal Kombat. Μένει να δούμε πως θα μεταφερθεί αυτό τελικά στις οθόνες μας. 

Το Mortal Kombat θα κάνει πρεμιέρα σε αίθουσες και HBO Max (ΗΠΑ) στις 16 Απριλίου 2021.