Hugh Grant και Sophia Lillis θα παίξουν στο “Dungeons & Dragons” της Paramount

Ένα εκπληκτικό cast για την ταινία της Hasbro
04 Μαρτίου 2021 09:19
Hugh Grant και Sophia Lillis θα παίξουν στο “Dungeons & Dragons” της Paramount

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, Ο Hugh Grant και η Sophia Lillis υπέγραψαν με την Paramount Pictures και την eOne για να παίξουν στο επερχόμενο φιλμ του “Dungeons & Dragons”. Το παιχνίδι της Hasbro θα ζωντανέψει την επόμενη χρονιά στη μεγάλη οθόνη, με ένα απίθανο cast που θα απαρτίζεται και από τους Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith και τον πρωταγωνιστή του Bridgerton, Rege-Jean Page.

Ο Grant δούλεψε πρόσφατα στο “The Gentlemen” του Guy Ritchie, ενώ σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε βρίσκεται πλάι και στην Nicole Kidman στο “The Undoing” του HBO. Όσο για την Lillis, σίγουρα θα τη θυμάστε μέσα από το ρόλο της στα δύο τελευταία “IT”.

Παρόλο που δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για το project, ξέρουμε ότι ο Jonathan Goldstein μαζί με τον John Francis Daley θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας, που στο παρελθόν δούλεψαν στα σενάρια των "Horrible Bosses" και "Spider-Man: Homecoming". Επίσης, ο Jeremy Latcham θα βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με το στούντιο του eOne μαζί με τον Brian Goldner της Hasbro.

Η ταινία Dungeons & Dragons αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 στους κινηματογράφους.