Το trailer του "Voyagers" θυμίζει σαν το "The 100" να συνάντησε το "Battle Royale" 

Ο έλεγχος χάνεται στη νέα ταινία του Neil Burger, σκηνοθέτη του "Limitless"

Το trailer του "Voyagers" θυμίζει σαν το "The 100" να συνάντησε το "Battle Royale"

Όταν τα πάθη και τα λάθη της εφηβικής επιπολαιότητας μπορούν να φέρουν σε κίνδυνο μια διαστημική αποστολή κρίσιμης σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας. Με επιρροές από το "Battle Royale"(2000) και τη σειρά "The 100" ο Neil Burger επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το "Voyagers", ένα πολύ ενδιαφέρον θρίλερ επιστημονικής φαντασίας για γερά νεύρα, όπως θα δείτε στο πρώτο trailer παρακάτω που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Lionsgate. 

Γνωστός για τη σκηνοθεσία ταινιών όπως τα "The Illusionist", "Limitless" και "Divergent", εδώ θα παρακολουθήσουμε μια ομάδα νεαρών ανδρών και γυναικών που έχουν εκπαιδευτεί να υπακούν τυφλά στην αποστολή τους. Κάτι όμως σπάει την υπακοή τους και πλέον αρχίζουν να υπακούν στα ανθρώπινα ένστικτά τους, κάτι που οδηγεί σε πλήρης σεξουαλική και βίαιη εκτόνωση των επιθυμιών τους. 

Πρωταγωνιστούν οι: Colin Farrell, Tye Sheridan (Ready Player One), Lily-Rose Depp (The King), Fionn Whitehead (Dunkirk), Chante Adams, Isaac Hempstead Wright (Game of Thrones), Viveik Kalra, Archie Madekwe, Quintessa Swindell, και Madison Hu.

To Voyagers θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Απριλίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις ΗΠΑ. 

0 σχολια