Το Thor: Love & Thunder τρολάρει με έναν μεγαλύτερο θίασο από αυτόν του "Ragnarok" (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετά τον Matt Damon, εθεάθη η Melissa McCarthy σε μια παρωδιακή βερσιόν της Hela
03 Μαρτίου 2021 09:18
Το Thor: Love & Thunder τρολάρει με έναν μεγαλύτερο θίασο από αυτόν του "Ragnarok" (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η θεατρική παράσταση που έστησε ο Loki για να...δοξάσει τα επιτεύγματά του στο Asgard ήταν ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά σκετς του Thor: Ragnarok καθώς περιείχε μερικά επικά και αναπάντεχα cameos ηθοποιών με πρώτο και καλύτερο αυτό του Matt Damon στο ρόλο του "θεού της ζαβολιάς". Επειδή όμως ο Taika Waititi έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι νομίζει στο Thor 4 φαίνεται πως θα βαλθεί να τρολάρει το κοινό και για αυτό μαθαίνουμε ότι μεγάλωσε ο θίασος. 

Νέες φωτογραφίες από το πλατό του Thor: Love & Thunder στην Αυστραλία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την Daily Mail και αποκαλύπτουν πως η Melissa McCarthy προστέθηκε στον "θίασο" του Asgard. Εκεί θα υποδυθεί την παρωδιακή βερσιόν της Hela, την οποία υποδύθηκε κανονικά η Cate Blanchett. Η ταινία θα περιέχει ένα θεατρικό έργο όπου θα αναπαριστά τα γεγονότα του "Ragnarok" και για χάρη της σκηνής αυτής, επιστρατεύτηκαν ξανά ο Damon, ο Luke Hemsworth -αδερφός του Chris- ως Thor και ο Sam Neill ως Odin. 

Thor: Love and Thunder play BTS photos

Το σίγουρο είναι πως το η νέα Thor ταινία θα κρύβει πολλούς άσους στο μανίκι της και θα χαρίζει άπλετο γέλιο. Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που βλέπουμε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας, καθώς στην πρώτη είδαμε τους Chris Hemsworth και Chris Pratt με νέες στολές. Ακόμη όμως να πάρουμε μια ματιά από τον Gorr the Butcher του Christian Bale. 

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 Φεβρουαρίου 2022.