Και σε ασπρόμαυρη βερσιόν θα κυκλοφορήσει το Zack Snyder's Justice League

Κυκλοφόρησε και ένα νέο teaser λίγο πριν την πρεμιέρα
01 Μαρτίου 2021 12:25
Και σε ασπρόμαυρη βερσιόν θα κυκλοφορήσει το Zack Snyder's Justice League

Η απόλυτη βερσιόν του Justice League είναι καθ’ οδόν με το “cut” του Zack Snyder και πρόκειται να μας διηγηθεί τα γεγονότα έτσι ακριβώς όπως τα είχε οραματιστεί ο αρχικός δημιουργός. Η τετράωρη ταινία καταφθάνει σε μερικές ημέρες μέσα από το HBO Max και ανά τακτά χρονικά διαστήματα κυκλοφορούν νέες πληροφορίες γι’ αυτό το project.

Αυτό συνέβη και τώρα, αφού μέσα από το Screenrant μάθαμε ότι το φιλμ εκτός από το νέο περιεχόμενο και το εντελώς διαφορετικό στιλ που μας έχει υποσχεθεί ο Snyder, θα κυκλοφορήσει και σε ασπρόμαυρη έκδοση, που επίσης θα προβληθεί μέσα από την streaming υπηρεσία του HBO. Μέσα από μια συνέντευξη του σκηνοθέτη στοIGN την αποκάλεσε “The Justice League: Justice in Gray Edition”.

Ωστόσο, ο Snyder παρακολούθησε την ασπρόμαυρη IMAX έκδοση της ταινίας και λέει ότι είναι η απόλυτη έκδοση και ανυπομονεί για το πότε το κοινό μπορεί να επιστρέψει στα σινεμά και να δει τις δύο εκδόσεις στη μεγάλη οθόνη -εκτός από το HBO Max. Επίσης, σημείωσε ότι δεν είναι σίγουρος πότε η ασπρόμαυρη έκδοση θα κυκλοφορήσει στη streaming υπηρεσία, αλλά αναμένει ότι θα είναι λίγο μετά την κανονική της κυκλοφορία.

Μέσα σ’ όλα, όμως, μπορείτε να παρακολουθήσετε και ένα teaser που δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες στο Twitter. Το εν λόγω κλιπ φέρειρ τον τίτλο “Mother Box Origins” και μέσα από CGI πλάνα παρουσιάζει διάφορα Mother Boxes, το καθένα για κάθε μέλος του Justice League.

Το Zack Snyder's Justice League πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου μέσα από τη «συχνότητα» του HBO Max.