Το trailer της νέας Mortal Kombat ταινίας έσπασε ρεκόρ προβολών στο YouTube

Το trailer της νέας Mortal Kombat ταινίας έσπασε ρεκόρ προβολών στο YouTube  

Δείτε τις αντιδράσεις των fans στο trailer

Το trailer της νέας Mortal Kombat ταινίας έσπασε ρεκόρ προβολών στο YouTube

Δε χάρισε σε κάνεναν το trailer του remake του Mortal Kombat το οποίο φαίνεται πως κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού, κάνοντας μια δυναμική κινηματογραφική επιστροφή. Ήταν σοφή τελικά η επιλογή απο την Warner Bros. να διαφημιστεί η ταινια πρώτα με ένα "red band" trailer, δηλαδή ακατάλληλο για ανηλίκους, ούτως ώστε να μην χρειαστεί να κρύψει κανένα ίχνος από την υπέρμετρη βία του αλλά ούτε και μια σταγόνα αίματος.

Παρά το ότι το επίσημο trailer χρειάζεται ηλικιακή επιβεβαίωση στο YouTube -σε αντίθεση με τα reuploads του από τρίτα κανάλια- κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ προβολών για "Red Band" trailer όλων των εποχών στο YouTube. 

Συγκεκριμένα το trailer μετράει πάνω από 116 εκατομμύρια views μέσα σε μια εβδομάδα, σπάζοντας το ρεκόρ που κατάφεραν τα Logan και το Deadpool 2. Έγινε trending σε πάνω από 52 χώρες στο YouTube και σε 28 χώρες στο Twitter, αποσπώντας σε ποσοστό 98% θετικές αντιδράσεις στα social media. 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα επίσημο βίντεο της Warner Bros. με τις αντιδράσεις των fans στο εν λόγω trailer. Βέβαια, αν θέλετε να το δείτε με το παλιό, ορθόδοξο, techno theme του Mortal Kombat απλώς πατήστε εδώ

Η σκηνοθεσία είναι του Simon McQuoid σε παραγωγή του James Wan (Saw). Το cast της ταινίας αποτελείται από τους: Lewis Tan (Deadpool 2) ως Cole Young, Jessica McNamee (The Meg) ως Sonya Blade, Josh Lawson (Bombshell) ως Kano, Tadanobu Asano (Midway) ως Lord Raiden, Mehcad Brooks (Supergirl) ως Jackson Briggs, Ludi Lin (Aquaman) ως Liu Kang, Chin Han (Skyscraper) ως Shang Tsung, Joe Taslim (Star Trek Beyond) ως Bi-Han and Sub-Zero, και Hiroyuki Sanada (Skyscraper) ως Hanzo Hasashi και Scorpion.

Το Mortal Kombat θα κάνει πρεμιέρα σε αίθουσες και HBO Max (ΗΠΑ) στις 16 Απριλίου 2021. 

Ροη ειδησεων