Με vibes από "Se7en" η νέα ταινία του David Fincher για το Netflix με τον Michael Fassbender

Γιατί ο δολοφόνος πάντα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος...Μετά την παρένθεση του "Mank"
25 Φεβρουαρίου 2021 19:17
Με vibes από "Se7en" η νέα ταινία του David Fincher για το Netflix με τον Michael Fassbender

Μια παρένθεση στη φιλμογραφία του David Fincher φαίνεται πως ήταν το "Mank", το οποίο δίχασε κοινό και κριτικούς διότι απείχε παρασάγγας από τα είδη που μας συνήθισε ο σκηνοθέτης. Όπως και να έχει το φιλμ-ωδή στο παλιό Χόλιγουντ έχει κατοχυρώσει αρκετές θέσεις στα Oscars του 2021.

Ωστόσο, όπως ένας δολοφόνος -που λένε- ότι επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, έτσι και ο Fincher θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια με τη νέα του ταινία με τίτλο "The Killer" η οποία αναμένεται να προβληθεί και αυτή στο Netflix, χάρη στο χρυσό deal που υπέγραψε με τον streaming κολοσσό. 

Το ρεπορτάζ του THR αναφέρει πως ο σκηνοθέτης θα ενώσει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Andrew Kevin Walker σεναριογράφο του "Se7en" -συμμετείχε στην γραφή άλλων δύο κλασικών ταινιών, τα "The Game" και "Fight Club"- για το νέο θρίλερ που ετοιμάζει. Σε αυτό θα πρωταγωνιστήσει ο Michael Fassbender, που σε έναν παρόμοιο ρόλο τον είδαμε στο "Snowman". 

Το σενάριο του σκληρού noir φιλμ αναφέρει πως ο Fassbender θα υποδυθεί έναν δολοφόνο επί πληρωμή που αρχίζει να καταρρέει ψυχολογικά και αναπτύσσει συνείδηση για όλα αυτά που διαπράττει, παρόλο που οι πελάτες του συνεχίζουν να ζητούν τις υπηρεσίες του. Η ιστορία βασίζεται σε ένα graphic novel του Alexis Nolent, το οποίο υπέγραψε ως "Matz" και εικονογράφησε ο Luc Jacamon. 

Τα γυρίσματα του The Killer αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οπότε εάν όλα πάνε καλά, θα το δούμε στις οθόνες μας ή και τις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2022.