Ο τίτλος του Spider-Man 3 αποκαλύφθηκε, χωρίς τρολιές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από το Instagram του Tom Holland και ένα πανεξυπνο teaser βίντεο
24 Φεβρουαρίου 2021 20:07
Ο τίτλος του Spider-Man 3 αποκαλύφθηκε, χωρίς τρολιές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί χθες το πρωταγωνιστικό τρίο του Spider-Man 3 να έκανε μια σατανική φάρσα σε όλο το ίντερνετ και τους fans της Marvel τρολάροντάς τους με την "αποκάλυψη" του τίτλου της ταινίας, όμως τώρα είπανε να βάλουν για τα καλά λάδι στη φωτιά του hype. Έτσι, μέσα από το Instagram του Tom Holland μάθαμε τον επίσημο τίτλο του που είναι "Spider-Man: No Way Home" και πλέον μπορούν να ξεκινήσουν οι θεωρίες για το τι ακριβώς σημαίνει -αν και θα βάζαμε στοίχημα πως έχει να κάνει με το Multiverse. 

Το teaser βίντεο που θα δείτε παρακάτω, οι Holland, Zendaya και Jacob Batalon βγαίνουν από το γραφείο του σκηνοθέτη του φιλμ, Jon Watts, απογοητευμένοι καθώς τους έδωσε πάλι έναν ψεύτικο τίτλο για να διαδώσουν. Όσο προχωράνε και τσακώνονται για το γεγονός πώς τους τρόλαρε πάλι και περνάνε δίπλα από έναν πίνακα όπου ανάμεσα στους "υποψήφιους" τίτλους, απεικονίζεται ζωγραφισμένος στο χέρι ο επίσημος. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Μάλιστα, το ενδιαφέρον στοιχείο που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι πως το εν λόγω βίντεο τονίζει πως το Spider-Man: No Way Home θα κάνει αποκλειστικά πρεμιέρα στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα του 2021, τηρώντας κατά γράμμα την υπόσχεση να το δούμε στις σκοτεινές αίθουσες. Ελπίζουμε να συμβεί έτσι.