O Tom Holland "έλουσε" εντελώς την οντισιόν του για το Star Wars

Περιγράφει μια από τις πιο άβολες στιγμές του
24 Φεβρουαρίου 2021 10:00
O Tom Holland "έλουσε" εντελώς την οντισιόν του για το Star Wars

Τον Tom Holland τον γνωρίζουμε ευρέως πλέον ως τον αγαπημένο Peter Parker του MCU, όμως πριν πάρει τον μεγάλο ρόλο της καριέρας του, δοκίμασε την τύχη του σε πολλούς ακόμα. Μέσα από μια νέα του συνέντευξη στο Backstage ο 25χρονος ηθοποιός αποκαλύπτει πως πριν γίνει το όνομα του συνώνυμο με τον Άνθρωπο Αράχνη, βρισκόταν πολύ κοντά στο να παίξει στο σύμπαν του Star Wars. 

Συγκεκριμένα, είπε πως είχε προχωρήσει αρκετά ως υποψήφιος, μετά από 4-5 οντισιόν, για έναν ρόλο στο "The Force Awakens" και μάλιστα αναφέρει πως ήταν για τον ρόλο του Finn, που αργότερα απέσπασε ο John Boyega.

Βέβαια, συνέβη ένα περιστατικό που από τον Holland θα το περιμέναμε, με αποτέλεσμα να "λούσει" την οντισιόν του:

Θυμάμαι την οντισιόν μου για το Star Wars. Είχα προχωρήσει αρκετά, περίπου 4-5 οντισιόν μετά και νομίζω πως ήταν για τον ρόλο του John Boyega. Θυμάμαι που έκανα μια σκηνή με εκείνη την κυρία -καλά να είναι όπου είναι, η οποία απλά καθόταν σαν ρομπότ. Οπότε έκανα διάφορα εγώ και έλεγα ατάκες όπως "πρέπει να να επιστρέψουμε στο διαστημόπλοιο" και εκείνη έκανε 'μπλιπ, μπλιπ, μπλοπ'. 

Με είχε πιάσει σπαστικό γέλιο. Ήταν τόσο αστεία. Και ένιωσα άσχημα γιατί πραγματικά προσπαθούσε πολύ να είναι πειστική ως ρομπότ. Ναι, προφανώς δεν πήρα τον ρόλο και δεν ήταν από τις καλύτερες στιγμές μου. 

Φαντάζεστε όμως ένα Star Wars με τον Tom Holland μέσα; Αυτό και είναι μια ιστορία του "τι θα γινόταν εάν...;" Πάντως τον Holland θα τον απολαύσουμε στα μέσα Μαρτίου στο Cherry των αδερφών Russo, στο Spider-Man 3 τον ερχόμενο Δεκέμβριο και μέσα στο 2022 ως νεαρό Nathan Drake στην κινηματογραφική απόπειρα του Uncharted