Πρώτη ματιά στο Spider-Man 3 - Οι πρωταγωνιστές τρολάρουν και "αποκαλύπτουν" τον τίτλο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Προκαλώντας φρενίτιδα στους fans της Marvel
24 Φεβρουαρίου 2021 02:45
Πρώτη ματιά στο Spider-Man 3 - Οι πρωταγωνιστές τρολάρουν και "αποκαλύπτουν" τον τίτλο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αν κάτι δεν περιμέναμε είναι η Marvel Studios να προχωρήσει δειλά-δειλά στην αποκάλυψη του Spider-Man 3...χωρίς να το αποκαλύψει κιόλας. Τουλάχιστον στο κομμάτι που αφορά την ονομασία του, καθώς έπιασε τον παλμό των fans που εδώ και μήνες έχουν δημιουργήσει θεωρίες επί θεωριών για το πώς θα ονομάζεται και αποφάσισε να τρολάρει τους πάντες. 

Μέσα από τους Instagram λογαριασμούς των τριών πρωταγωνιστών της ταινίας, δηλαδή του Tom Holland, του Jacob Batalon και της Zendaya, δημοσιεύτηκαν τα τρία πρώτα στιγμιότυπα από το τρίτο φιλμ. Όλα καλά μέχρι εδώ, σωστά; Τα πράγματα άρχιζαν να μπερδεύουν τους πάντες και να προκαλούν φρενίτιδα στους fans καθώς "αποκάλυψαν" τρεις διαφορετικούς τίτλους για την άκρως αναμενόμενη ταινία, η οποία πατάει στα χνάρια του "Endgame" όσον αφορά το μάρκετινγκ της. 

Ο Tom Holland αποκάλυψε το "Spider-Man: Phone Home": 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

 Ο Jacob Batalon το "Spider-Man: Home-Wrecker": 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacob Batalon (@lifeisaloha)

Και τελευταία η Zendaya το "Spider-Man: Home Slice":

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Η ιντερνετική φάρσα συνεχίστηκε και στα σχόλια με τον Holland να λέει "Εντάξει...ως εδώ ήταν! Παίρνω τηλέφωνο τον Jon (Watts)" σκηνοθέτη της ταινίας. 

Τα κοινωνικά δίκτυα πήραν φωτιά καθώς στην αρχή νόμιζαν ότι ο Holland αποκάλυψε τον πολυπόθητο τίτλο του threequel, αλλά οι αναρτήσεις των Batalon και Zendaya θόλωσαν το τοπίο ξανά και όλοι άρχισαν να ψιλιάζονται τη φάρσα. Ωστόσο υπήρξαν αρκετοί YouTubers που βιάστηκαν να διαδώσουν την εξέλιξη της ιστορίας και έπεσαν θύματα της φάρσας και της πανέξυπνης μάρκετινγκ μηχανής της Marvel. Ειδικά στο Twitter, όπως είθισται, στήθηκε γλέντι με θεωρίες, εικασίες αλλά και ξεκαρδιστικά memes:

Το τρικ της Marvel και της Sony Pictures δούλεψε τέλεια -και όσο γράφονται αυτές οι γραμμές συνεχίζει να ξεδιπλώνεται. Λογικά, όμως, αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί και ο τίτλος της. Προς το παρόν έχουμε τα τρία πρώτα στιγμιότυπα από την ταινία. 

Το Spider-Man 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2021.