Ο Joker του Jared Leto εμφανίζεται σαν "μεσσίας" στο Zack Snyder's Justice League (ΕΙΚΟΝΑ)

Που σίγουρα θα συζητηθεί
22 Φεβρουαρίου 2021 20:34
Ο Joker του Jared Leto εμφανίζεται σαν "μεσσίας" στο Zack Snyder's Justice League (ΕΙΚΟΝΑ)

Πριν από μια εβδομάδα πήραμε την πιο χορταστική γεύση από το Snyder Cut του Justice League, μέσα από το επίσημο trailer, το οποίο δεν άφησε κανέναν fan της DC παραπονεμένο και τώρα η Warner Bros. συνεχίζει να προωθεί την πολυσυζητημένη επανέκδοση του Zack Snyder. Μέσα από ένα εκτεταμένο αφιέρωμα του Vanity Fair στον σκηνοθέτη αποκαλύφθηκε μια νέα φωτογραφία του Jared Leto ως Joker, με την ριζικά αλλαγμένη του εμφάνιση.

Όχι, δε θα είναι ο "κλαρινογαμπρός" και "θα ήθελα πολύ να είμαι gangster" Joker του Suicide Squad αλλά μια βερσιόν του βγαλμένη απευθείας από το Arkham Asylum. Κυριολεκτικά αφού θα φοράει ζουρλομανδύα, ιατρικά γάντια και το μαλλί του είναι μακρύ. Στο trailer επίσης φάνηκε να φοράει ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο με διάφορα αστυνομικά σήματα ραμμένα σαν τρόπαια για τους φόνους που διέπραξε. 

Τώρα, η νέα φωτογραφία είναι και η πιο ασυνήθιστη καθώς ο Joker του Leto ποζάρει σαν άλλος μεσσίας ή Ιησούς Χριστός με αγκαθωτό στεφάνι κιόλας, θυμίζοντας μια κλασική καλλιτεχνική απεικόνισή του. 

H πρεμιέρα του Zack Snyder's Justice League έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου 2021 αποκλειστικά στο HBO Max και θα διαρκεί τέσσερις ώρες συνολικά, καθώς δε θα κυκλοφορήσει σαν μίνι σειρά όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.