To Reminiscence με τον Hugh Jackman έχει κάτι από Inception (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα μυστήρια του μυαλού θα εξερευνήσει η συνδημιουργός του Westworld, Lisa Joy
20 Φεβρουαρίου 2021 22:37
To Reminiscence με τον Hugh Jackman έχει κάτι από Inception (ΒΙΝΤΕΟ)

H Warner Bros. συνεχίζει να προωθεί το ενδιαφέρον όπως φαίνεται lineup ταινιών της για το 2021 και ένα από αυτά είναι το επερχόμενο θρίλερ με τίτλο Reminiscence με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman. Το φιλμ που σκηνοθετεί και υπογράφει σεναριακά η Lisa Joy, συνδημιουργός του Westworld, απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας σε κινηματογράφους και HBO Max, μέσα από ένα σχετικό teaser trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.

Η υπόθεσης της ταινίας έχε ως εξής:

Ο Jackman υποδύεται έναν "ντετέκτιβ του μυαλού" ονόματι Nick Bannister, ο οποίος μέσα από την ύπνωση μπορεί και εισέρχεται στους σκοτεινούς κόσμους των πελατών του, βοηθώντας τους να βρουν χαμένες αναμνήσεις τους. Η ζωή του, όμως θα αλλάξει μια για πάντα όταν στο κατώφλι του συναντά μια νέα πελάτισσα, τη Mae που την υποδύεται η Rebecca Fergusson. Μια απλή υπόθεση μετατρέπεται σε επικίνδυνη εμμονή. O Bannister παλεύει για να μάθει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της Mae και ανακαλύπτει μια βίαιη συνομωσία, ενώ θα πρέπει να βρει την απάντηση στο "πόσο μακριά θα έφτανες για να κρατήσεις αυτούς που αγαπάς;"

Στην παραγωγή μάλιστα εμπλέκεται και ο σύζυγος της Joy και συνδημιουργός του Westworld, Jonathan Nolan, ο οποίος έχοντας μυηθεί τόσα χρόνια στο πλευρό του αδερφού του, Christopher, φέρνει στην μεγάλη οθόνη ένα ακόμη παράξενο concept. Θα έχει όμως ενδιαφέρον να δούμε πως η σκηνοθετική ματιά της Joy θα το ερμηνεύσει, μιας και από το teaser μας έφερε μερικά vibes από Inception. 

Το Reminiscence αναμένεται να κυκλοφορήσει διεθνώς στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Αυγούστου 2021