O Jesse Plemons παίρνει τον ρόλο του DiCaprio στη νέα ταινία του Martin Scorsese!

Έγιναν αλλαγές στο επικό "Killers of the Flower Moon"
19 Φεβρουαρίου 2021 21:55
O Jesse Plemons παίρνει τον ρόλο του DiCaprio στη νέα ταινία του Martin Scorsese!

Με σημαντικές αλλαγές προχωράει η παραγωγή του Killers of the Flower Moon, της νέας επικής ταινίας που ετοιμάζει ο Martin Scorsese μετά τον "Ιρλανδό", το οποίο ετοιμάζει σε συνεργασία με την Apple Studios. Όπως έγινε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ του Deadline, o Jesse Plemons αναλαμβάνει πλέον τον κεντρικό ρόλο του Tom White, ενός FBI πράκτορα που ερευνά τις δολοφονίες των Οσάζ, τον οποίο αρχικά ο βραβευμένος με Όσκαρ, Leonardo DiCaprio θα υποδυόταν. 

Υπήρξαν αρκετές αλλαγές στο σενάριο του "Flower Moon" με τις οποίες ο DiCaprio λέγεται πώς δεν συμφωνούσε. Άλλωστε ήθελε εξαρχής να υποδυθεί τον κακοποιό της ταινίας του Scorsese και πίεζε την παραγωγή να αλλαχτεί ο ρόλος του. Αυτές οι μετατροπές στο σενάριο έκαναν το φιλμ "λιγότερο εμπορικό" σύμφωνα με την Paramount για αυτό και ξεφορτώθηκε το πανάκριβο $200+ εκατομμυρίων project στην Apple.

Tην πρωταγωνιστική τριπλέτα συμπληρώνει ο θρυλικός Robert De Niro στο ρόλο ενός πανίσχυρου επιχειρηματία και αγρότη της περιοχής. Η Lily Gladstone μάλιστα προστέθηκε στο cast, η οποία θα υποδυθεί την ιθαγενή σύζυγο του DiCaprio, τον Ernest Burkhart, που είναι ανηψιός του De Niro. 

Μάλιστα για να δεχθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ του Scorsese έριξε άκυρο στον Jordan Peele και τη νέα του ταινία τρόμου, καθώς αναμενόταν να κάνει και τα δύο. Ωστόσο, το πρόγραμμα γυρισμάτων των δύο ταινιών λόγω COVID-19 δεν ήταν βολικό, καθώς το φιλμ του Peele θα γυριστεί στις αρχές του καλοκαιριού και το Flower Moon από τον Μάιο μέχρι τέλη καλοκαιριού. 

Ο Plemons τελευταία αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στο Χόλιγουντ που ευρέως γνωστός έγινε ως Todd Alquist στο Breaking Bad, ρόλο τον οποίο αργότερα έπαιξε πάλι στο "El Camino". Πρόσφατα τον είδαμε να πρωταgωνιστεί στο "I'm Thinking of Ending Things" του Charlie Kaufman πλάι στην Jessie Buckley. H νεότερή του ταινία είναι το Judas and the Black Messiah, ένα από τα φαβορί των φετινών Oscars, ενώ μελλοντικά θα παίξει στο Antlers μαζί με την Keri Russell καθώς και στο Jungle Cruise της Disney με τους Dwayne Johnson και Emily Blunt. 

Η πλοκή του "Flower Moon" βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του David Grann και εξιστορεί τη δολοφονία αρκετών μελών της φυλής Οσάζ τη δεκαετία του 1920, λίγο αφότου ανακαλύφθηκε πετρέλαιο στη γη τους. Οι φόνοι τράβηξαν την προσοχή του τότε νεοσύστατου FBI, το οποίο κατά την έρευνά του ανακάλυψε μια σκοτεινή συνωμοσία.

Ένα από τα πιο αναμενόμενα κινηματογραφικά projects του 2022 -υποθέτουμε- μόλις έγινε ακόμη πιο αναμενόμενο.