O Joaquin Phoenix θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σουρεάλ ταινία τρόμου του Ari Aster

Ψυχολογικά θα προκαλέσει και πάλι ο σκηνοθέτης των "Midsommar" και "Hereditary"
19 Φεβρουαρίου 2021 13:53
O Joaquin Phoenix θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σουρεάλ ταινία τρόμου του Ari Aster

Η επιστροφή του Ari Aster, δημιουργού των Midsommar και Hereditary αναμένεται να μας προκαλέσει και πάλι ψυχολογικά, ιδιαίτερα τώρα που μάθαμε ποιος θα πρωταγωνιστεί. Και επίσημα, μέσω του Deadline, έγινε γνωστό πως ο Joaquin Phoenix θα είναι ο αστέρας του νέου φιλμ του Aster με τίτλο "Disappointment Blvd.", η οποία θα διανεμηθεί από το σύνηθες ύποπτο στούντιο, A24

Αυτή θα είναι η πρώτη συνεργασία του βραβευμένου με Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου ηθοποιού με τον ανερχόμενο σκηνοθέτη, ο οποίος με μετράει ήδη δύο εξαιρετικές ταινίες τρόμου, που έσπασαν τα ταμεία και λατρεύτηκαν από κοινό και κριτικούς. 

Μια σύντομη περιγραφή του Disappointment Blvd αναφέρει πως πρόκειται για "ένα συναισθηματικά φορτισμένο πορτραίτο ενός εκ των πιο επιτυχημένων επιχειρηματιών όλων των εποχών". Παλιότερα το Discussing Film είχε δημοσιεύσει πως θα ήταν "μια σουρεαλιστική ταινία τρόμου που θα διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό παρόν", ενώ έφερε τον τίτλο "Beau is Afraid".  

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως η επόμενη ταινία που θα γύριζε ο Phoenix θα ήταν το Kitbag, όπου θα υποδυθεί τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη, σε σκηνοθεσία Ridley Scott. Τελικά, όμως όπως όλα δείχνουν θα γυρίσει πρώτα το φιλμ με τον Aster, καθώς ο Scott επικεντρώνεται προς το παρόν στην ταινία "Gucci". Επίσης, ο ηθοποιός θα παίξει και στη νέα ταινία του Mike Mills, με τίτλο "C'mon C'mon".