Μες την τρέλα είναι η Emma Stone στο πρώτο trailer του “Cruella” της Disney

Η live-action ταινία της Disney μάς μεταφέρει σε μία άλλη δεκαετία!
17 Φεβρουαρίου 2021 19:20
Μες την τρέλα είναι η Emma Stone στο πρώτο trailer του “Cruella” της Disney

Η Disney έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του “Cruella” με την Emma Stone και θέλει να μας μεταφέρει σε μία διαφορετική εποχή, στο ξεκίνημα της Cruella de Vil. Η διάσημη villain των "101 Σκυλιών της Δαλματίας" φέρνει κάτι διαφορετικό με τη δική της αποκλειστική ταινία και έρχεται με έντονο άρωμα από το πρόσφατο “Joker” με τον Joaquin Phoenix, όσον αφορά το ύφος και το κλίμα της.

Το Cruella λαμβάνει χώρα στα 70s του Λονδίνου με την Stone να υποδύεται τη διάσημη villain λίγο πριν μετατραπεί στην ισχυρή «κακιά» που γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό cartoon. Έτσι, ξεκινάει ως σχεδιάστρια punk, όπου προσπαθεί μέσα από «κομπίνες» να αναγνωριστεί από τον υψηλό κύκλο της κοινωνίας. Η ταινία όπως θα δείτε και εσείς από το trailer, αποκαλύπτει την «τρέλα» που είχε η de Vil, ώστε να γίνει η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Craig Gillespie (I, Tonya) βρίσκεται στη σκηνοθεσία εδώ, σε σενάριο των Dana Fox και Tony McNamara.

Το Cruella θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Μαΐου 2021, ενώ υπάρχει και μία πιθανότητα να ενταχθεί και στο Disney Plus, όπως συνέβη και με άλλες ταινίες της Disney. Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας παρακάτω.