Ίσως να είναι μικρός ο ρόλος των Guardians of the Galaxy στο Thor: Love & Thunder

Γύρισε και ο Chris Pratt από την Αυστραλία γιατί μάλλον ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του
16 Φεβρουαρίου 2021 12:25
Ίσως να είναι μικρός ο ρόλος των Guardians of the Galaxy στο Thor: Love & Thunder

Μήπως τελικά ο ρόλος του Chris Pratt στο πολυαναμενόμενο Thor 4 να μην είναι τόσο μεγάλος τελικά; Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο γίνονται διάφορες εικασίες σχετικά με αυτό καθώς ο 41χρονος ηθοποιός εθεάθη στο Los Angeles ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο πλάι της αγαπημένης του Katherine Schwarzenegger, όπως μεταδίδει το Just Jared

Κατά πάσα πιθανότητα και με τα μέτρα προστασίας που τηρούνται εν μέσω πανδημίας, να ολοκλήρωσε τις σκηνές του στην Αυστραλία όπου βρίσκεται η παραγωγή του Thor: Love and Thunder, και έτσι να μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Μόλις πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο Pratt απαθανατίστηκαν μαζί με τον Thor του Chris Hemsworth στα γυρίσματα του "Love and Thunder" φιγουράροντας ένα διαφορετικό '80s look. 

Γενικότερα, μάλλον, ο ρόλος των Guardians of the Galaxy στην ταινία θα είναι μικρός μιας και πρόσφατα οι "Nebula" και "Mantis" δηλαδή οι Karen Gillan και Pom Klementieff έφυγαν από την Αυστραλία. Το ίδιο συνέβη και πριν από μερικές μέρες με τον Drax the Destroyer του Dave Bautista, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω των Instagram Stories του πως γύρισε τις σκηνές του.  

Όσον αφορά την πλοκή είναι γνωστό πως θα εμπνέεται από το storyline των comics όπου η Jane Foster της Natalie Portman γίνεται η νέα Thor, ενώ τον κακό της ταινίας, ονόματι Gorr The Butcher θα υποδύεται ο Christian Bale. Επίσης, γνωρίζουμε πως ο Matt Damon θα συμμετέχει στην ταινία χωρίς να γνωρίζουμε εάν θα υποδυθεί ξανά τον ρόλο του ψεύτικου Loki από το αναπάντεχο cameo του στο Thor: Ragnarok. 

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 Φεβρουαρίου 2022.