Τελικά, τα Mission Impossible 7 και 8 δε θα γυριστούν διαδοχικά και ορίστε γιατί

Αλλαγές στο φιλόδοξο σχέδιο της παραγωγής
16 Φεβρουαρίου 2021 11:32
Τελικά, τα Mission Impossible 7 και 8 δε θα γυριστούν διαδοχικά και ορίστε γιατί

Με την πανδημία να έχει καταστήσει άκρως απαιτητικές τις κινηματογραφικές παραγωγές όσον αφορά την ασφάλεια των συντελεστών τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και αυτό έγινε στην περίπτωση των επερχόμενων δύο Mission Impossible ταινιών. Όπως μεταδίδει το Deadline, τα Mission: Impossible 7 και 8 δε θα γυριστούν τελικά διαδοχικά όπως προβλεπόταν αρχικά.

Ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση είναι πως η Paramount Pictures έχει κλειδώσει τον Tom Cruise για την επερχόμενη press tour του Top Gun: Maverick και προφανώς το μεγαλύτερο βάρος της προώθησης θα το σηκώσει ο ίδιος του, καθώς η ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2021. 

Επομένως, πλέον το πλάνο λέει πως το Mission: Impossible 8 θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του αμέσως μετά την κυκλοφορία του Top Gun 2 και έτσι θα υπάρξει ένα απαραίτητο διάλειμμα μεταξύ των δύο παραγωγών. Όλα αυτά ισχύουν εάν εφόσον η επιστροφή του Cruise ως "Maverick" κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και δεν λάβει κάποια περαιτέρω καθυστέρηση λόγω της πανδημίας.  Όπως κινείται όμως το σχέδιο λογικά η ταινία θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμά της. 

Ο σκηνοθέτης και των δύο φιλμ, Christopher McQuarrie, ενημέρωσε τους fans μέσω του Instagram πως ολοκλήρωσαν μερικές ακόμη σκηνές στην Μέση Ανατολή και θα βάλουν τις τελευταίες πινελιές μέσα στις επόμενες εβδομάδες ώστε να ακουστεί το πολυπόθητο "It's a wrap!". 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie)

Πέραν του Cruise στο cast του M:I 7 συναντάμε τους Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt και Henry Czerny, όπου όλοι τους θα επιστρέψουν στους γνωστούς ρόλους από τις προηγούμενες ταινίες, ενώ οι νέες προσθήκες είναι οι Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham και Esai Morales. 

Το Mission: Impossible 7 είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2021 και το Mission: Impossible 8 τον Νοέμβριο του 2022, αν και το τελευταίο ίσως με τα νέα δεδομένα να καθυστερήσει μερικούς μήνες παραπάνω.