Ο Tom Holland το ζει στα άκρα στο νέο trailer του "Cherry"

Μια εφιαλτική ζωή σκηνοθετούν οι αδερφοί Russo για το Apple TV+
13 Φεβρουαρίου 2021 17:49
Ο Tom Holland το ζει στα άκρα στο νέο trailer του "Cherry"

Ο Tom Holland προωθεί και μέσα από τα social media του την πολυαναμενόμενη νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί. Ο λόγος για το Cherry σε σκηνοθεσία Joe και Anthony Russo, που ακούγεται πως ίσως και να μπει στην κούρσα των Oscars, για το οποίο μέσα από το Instagram του 25χρονου ηθοποιού κυκλοφόρησε ένα νέο σύντομο, αλλά τέρμα αγχωτικό σε ρυθμό, trailer. 

Ο Holland υποδύεται έναν νεαρό που μετά από μια σειρά λανθασμένων επιλογών καταλήγει καταλήγει να καταταχθεί στον στρατό. Όταν γυρνάει ο Cherry παλεύει με τον δαίμονα του εθισμού και του PTSD (μετατραυματικό στρες), κάτι που θα τον ρίξει πιο βαθιά στα ναρκωτικά αλλά στο έγκλημα. 

Η πλοκή του Cherry βασίζεται στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Nico Walker, το οποίο διασκευάζουν οι Angela Russo-Otstot (“The Shield”) και Jessica Goldberg (“The Path”). To cast συμπληρώνουν οι: Ciara BravoKelli Burglund (Fosse/Verdon), Jack Reynor (Midsommar), Forrest Goodluck (The Revenant), Jeff Wahlberg (Dora and the Lost City of Gold), Michael Gandolfini (The Deuce), Kyle Harvey (The After Party) και Thomas Lennon (Reno 911!). 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

 

Το Cherry θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες τον Φεβρουάριο και στις 12 Μαρτίου 2021 θα προβληθεί μέσα από το Apple TV+.