O Jack Black θα παίξει στην ταινία "Borderlands" ως Claptrap

Θα συμπρωταγωνιστήσει και πάλι με τον Kevin Hart μετά το "Jumanji"
11 Φεβρουαρίου 2021 20:23
O Jack Black θα παίξει στην ταινία "Borderlands" ως Claptrap

Είναι χαρισματικός όσο δεν πάει και ένας από τους πιο λατρεμένους κωμικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ο λόγος για τον Jack Black, ο οποίος διαψεύδει τις πρόσφατες φήμες που τον ήθελαν να αποσύρεται από την υποκριτική, καθώς ανακοινώθηκε πως θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού Borderlands

Στο φιλμ που θα σκηνοθετήσει ο Eli Roth (Hostel, House with a Clock In Its Walls) σε σενάριο του Craig Mazin (δημιουργού του Chernobyl) θα υποδυθεί τον ρόλο του εμβληματικού Claptrap, του αξιαγάπητου φαφλατάδικου κίτρινου ρομπότ, που επί της ουσίας είναι η μασκότ του Borderlands franchise. 

Ο Black αποτελεί τη νεότερη προσθήκη σε ένα ήδη εντυπωσιακό cast που περιλαμβάνει τους Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis και τον Kevin Hart, με τον οποίο θα συνεργαστούν ξανά μετά τις δύο πρόσφατες και άκρως επιτυχημένες εμπορικά "Jumanji" ταινίες. 

Το εν λόγω φιλμ θα αποτελέσει επίσης μια επανένωση για τον Jack Black με τους Roth και Blanchett μετά το "House with A Clock In Its Walls". Η Blanchett Θα υποδυθεί την Lilith, ο Hart τον Roland και η Curtis την Tannis, μια αρχαιολόγο στον πλανήτη Pandora.