Το teaser του Sonic the Hedgehog 2 επιβεβαιώνει την έλευση ενός γνώριμου χαρακτήρα

Τον Απρίλιο του 2022 η πρεμιέρα του sequel
10 Φεβρουαρίου 2021 21:51
Το teaser του Sonic the Hedgehog 2 επιβεβαιώνει την έλευση ενός γνώριμου χαρακτήρα

Η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser με το οποίο επιβεβαιώνει την ημερομηνία πρεμιέρας και το λογότυπο του Sonic the Hedgehog 2. Χάρη στο λογότυπο γίνεται αντιληπτό πως στο sequel θα συμμετέχει κανονικά ο Miles "Tails" Prower, ο οποίος είχε πρωτοεμφανιστεί στην post credits σκηνή της ταινίας. 

Μάλιστα, η μουσική που ντύνει το παρακάτω teaser είναι ένα remix του "Emerald Hill Zone" theme από το πρώτο επίπεδο του βιντεοπαιχνιδιού Sonic the Hedgehog 2, ίσως γιατί πιθανότατα θα εμπνέεται αρκετά από αυτό. Άλλωστε τον "Tails" οι gamers τον γνώρισαν μέσα από το εν λόγω παιχνίδι. 

Ακούγεται ότι με παρόμοιο τρόπο που ο Tails συστήθηκε στο κινηματογραφικό κοινό, ο "Knuckles" θα κάνει την ίδια είσοδο στο επερχόμενο sequel, αν και δεν είναι μια πληροφορία που έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Τα γυρίσματα του sequel πάντως αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο, όπως ανέφερε η ηθοποιός Tika Sumpter. 

Ο Ben Schwartz φυσικά θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή του στον μπλε σκαντζόχοιρο, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε και πάλι ο Jeff Fowler

Το Sonic the Hedgehog 2 θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 8 Απριλίου 2022