Ακούγεται ότι ο Keanu Reeves θα υποδυθεί τον Kraven στην ομώνυμη ταινία

Είναι ρόλος από το Marvel σύμπαν της Sony και κομμάτι του MCU
09 Φεβρουαρίου 2021 18:42
Ακούγεται ότι ο Keanu Reeves θα υποδυθεί τον Kraven στην ομώνυμη ταινία

Το όνομα του Keanu Reeves έχει ακουστεί στο παρελθόν για διάφορα projects της Marvel, όπως τον ρόλο του Yon-Rogg στο Captain Marvel, αλλά και σε αυτόν του Moon Knight, τον οποίο θα υποδυθεί εκτός απροόπτου ο Oscar Isaac. Τώρα ο πασίγνωστος ηθοποιός ακούγεται πως του προτάθηκε ο ρόλος του Kraven The Hunter από τη Sony Pictures.

Πρόκειται για έναν χαρακτήρα από το Sony Pictures Universe of Marvel Characters και όχι από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Βέβαια, αυτό το χάσμα μπορεί να γεφυρωθεί τώρα που οι πύλες του Multiverse έχουν ανοίξει χάρις το WandaVision και θα αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερο τις επιπτώσεις του. Αποτελεί έναν από τους σημαντικούς villains στον κόσμο του Spider-Man, όπως ο Morbius που θα τον υποδυθεί ο Jared Leto στην ομώνυμη ταινία. 

Όλα αυτά δημοσιεύτηκαν από το Illuminerdi, το οποίο αναφέρει πως ακόμη ο Reeves δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της Sony. Το στούντιο σκοπεύει να φτιάξει μια ταινία για τον θανάσιμο κυνηγό του Spidey με ύφος που θα θυμίζει το "Logan" αλλά και το "Man on Fire"

To ίδιο site είναι που έβγαλε και τη πρόσφατη φήμη πως εθεάθη ο Willem Dafoe στο άκρως αναμενόμενο Spider-Man 3 και παλιότερα είχε θετικό σερί όσον αφορά τις πηγές του. 

Μένει να δούμε εάν τελικά ο Keanu Reeves θα αποδεχθεί τον ρόλο και θα εισαχθεί στον κόσμο των χαρακτήρων της Marvel.