Ο Jack Black έγινε ο Thor της καραντίνας! - Φοράει μαγιό και τα σπάει με Led Zeppelin (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο "νέος" God of Thunder είναι το κάτι άλλο!
09 Φεβρουαρίου 2021 11:53
Ο Jack Black έγινε ο Thor της καραντίνας! - Φοράει μαγιό και τα σπάει με Led Zeppelin (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς γίνεται να μην λατρεύει κανείς τον Jack Black; Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός και έταιρον ήμισυ των Tenacious D έχει το μοναδικό του χιούμορ και αστείρευτο ταλέντο και οι παρωδίες που δημοσιεύει τελευταία μέσα από τα social media του είναι πραγματικά μοναδικές! Στον "ελεύθερο" χρόνο του καταπιάνεται με το άκρως επιτυχημένο YouTube κανάλι του, Jablinski Games, ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown αποφάσισε να ασχοληθεί και με το TikTok, σπάζοντας και πάλι ρεκόρ

Αυτή τη φορά έκανε μια επική παρωδία του Thor, φορώντας απλά ένα κόκκινο μαγιο, μια μπέρτα και ένα φτιαχτό κράνος με φτερά (θυμίζοντας την κλασική κομικ βερσιόν του ήρωα). Στο βίντεο ο Black αυτοανακυρήσσεται "new God of Thunder" και ντύνεται μουσικά από το "Immigrant Song" των Led Zeppelin, όπως την περίφημη σκηνή στο Thor: Ragnarok

Δεν ήταν όμως η μοναδική φορά που ο Black έκανε κάτι παρόμοιο, μιας και τον περασμένο Δεκέμβριο έβαλε τη μάσκα του Iron Man, θέλοντας να περάσει το μήνυμα να φοράμε μάσκες όπου ενδείκνυται, λόγω της πανδημίας.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jack Black (@jackblack)

Αν και τα σκετσάκια του αυτά στα social media γίνονται viral κατευθείαν και τα απολαμβάνουν οι fans, είχε ακουστεί πως o Jack Black σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα. 

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα πήραμε μια πρώτη γεύση από το Thor: Love and Thunder σε σκηνοθεσία του Taika Waititi, χάρις σε μερικές αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το πλατό.