Ο Tom Holland έπαθε πλάκα με τις τεράστιες σκηνές δράσης του Uncharted

Τέτοιο θέαμα δεν είδε ούτε στη Marvel
05 Φεβρουαρίου 2021 11:54
Ο Tom Holland έπαθε πλάκα με τις τεράστιες σκηνές δράσης του Uncharted

Άκρως ενθουσιασμένος και με τη συμμετοχή του στο Uncharted είναι ο Tom Holland του οποίου το 2021 θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην καριέρα του, αφού θα τον δούμε τόσο στο "Cherry" των αδερφών Russo και τον ερχόμενο Δεκέμβριο στο Spider-Man 3

Ο Holland έχει μυηθεί στις σκηνές δράσης από το ντεμπούτο του ως Spider-Man και με τα κασκαντεριλίκια που περιλαμβάνει εκεί ο ρόλος του θα περίμενε κανείς πως τα έχει δει όλα. Μιλώντας στο podcast του Variety ενόψει των Oscars αναφέρθηκε στις σκηνές δράσης της ταινίας στις οποίες αναφέρθηκε ως "τις μεγαλύτερες που έχει πάρει ποτέ μέρος":

Το πόσα κοψίματα, πόσες μελανιές και πόσα χτυπήματα απέκτησα από το να πηδάω σε σχοινιά και να πέφτω από υψώματα ήταν γελοίο! 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ruben Fleischer του "Venom" και στο υπόλοιπο cast συναντάμε τους: Mark Wahlberg ως
"Sully", Tati Gabrielle ως Elena Fisher, την Sophia Ali ως Chloe Frazer και τον Antonio Banderas σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. 

To UNCHARTED πρόσφατα έλαβε καθυστέρηση λόγω της πανδημίας και χάνει το καλοκαιρινό ραντεβού που είχε δώσει με τους κινηματογράφους για αυτόν τον Ιούλιο και πλέον αναμένεται να προβληθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2022