Το Spider-Man 3 είναι η "πιο φιλόδοξη superhero ταινία που έγινε ποτέ!"

O Tom Holland μίλησε -όσο του επιτρέπουν- για το sequel του Far From Home
05 Φεβρουαρίου 2021 10:47
Το Spider-Man 3 είναι η "πιο φιλόδοξη superhero ταινία που έγινε ποτέ!"

Η Marvel Studios θέλει να παίξει με την υπομονή των fans και τις λέξεις σαφώς, καθώς ακόμα να αποκαλυφθεί κάποια επίσημη πληροφορία σχετικά με όλα όσα ακούγονται για το άκρως αναμενόμενο Spider-Man 3. Μέσα από την συνέντευξη του Tom Holland στο Variety δεν έγινε κάποια επίσημη αποκάλυψη του τίτλου, όμως μπόρεσε να μιλήσει -όσο του επιτρέπει το αυστηρό PR της Disney- και να αναζωπυρώσει το hype. 

Ακόμη κι αν αληθεύουν οι μισές φήμες και ρεπορτάζ που έχουν δημοσιευτεί για το ποιοι θα συμμετέχουν στο υπέρλαμπρο cast, ο "Peter Parker" του MCU έκανε ένα tease σε αυτήν την κατεύθυνση λέγοντας:

Μπορώ να πω πως είναι η πιο φιλόδοξη superhero ταινία που έγινε ποτέ. Κάθεσαι και διαβάζεις το σενάριο και βλέπεις τις προσπαθούν να κάνουν και το πετυχαίνουν. Είναι πράγματι εντυπωσιακό. Δεν έχω ξαναδει μια αυτόνομη superhero ταινία σαν και αυτή. Και πάλι, ξέρετε, είμαι αυτός ο μπαγάσας που τυχαίνει να είναι ο Spider-Man. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος όσο και ο κόσμος που θέλει να το δει, πέραν του ότι είμαι κομμάτι του. 

Επίσης, ο 25χρονος Holland, που σύντομα θα τον δούμε και στο "Cherry" των αδερφών Russo, δεν γλίτωσε την ερώτηση του εάν θα εμφανιστούν οι Maguire και Garfield όπως ακούγεται έντονα τόσο καιρό:

Είναι πάνω από μένα, δεν το γνωρίζω. Εάν όντως συμμετέχουν δεν μου το έχουν πει ακόμα. Αυτό είναι δουλειά της Marvel. Θα δω την ταινία και θα είμαι σε φάση "ώστε αυτός ήταν εκείνη η μπάλα του τένις!"

Για όσους δεν γνωρίζουν στο Spider-Man 3 αναμένεται να εμφανιστούν οι δύο παλιότεροι Peter Parker των Tobey Maguire και Andrew Garfield, ο Jamie Foxx ως Electro, ο Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange (μιας και θα συνδέεται με το Doctor Strange in the Multiverse of Madness) καθώς και ο Alfred Molina στο ρόλο του Doctor Octopus. 

Το ατιτλοφόρητο Spider-Man 3 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021, εκτός απροόπτου.