Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για την reboot ταινία του Resident Evil

Έρχεται σε λίγους μήνες αν όλα πάνε καλά
05 Φεβρουαρίου 2021 10:59
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για την reboot ταινία του Resident Evil

Η νέα Resident Evil ταινία απέκτησε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας και παρόλο που γνωρίζαμε ότι θα έρθει φέτος, δεν ήταν βέβαιο πότε περίπου να την περιμένουμε. Το reboot που έρχεται από την Constantin Films και την Sony Pictures, θα μας πει μια origin ιστορία που λαμβάνει χώρα το 1998, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα.

Ναι, θα δούμε τα γεγονότα της Raccoon City από το πρώτο συμβάν όπου ξέσπασε ο ιός με την Kaya Scodelario του Maze Runner και τον Robbie Amell του Upload να ηγούνται του cast ως Claire και Chris Redfield αντίστοιχα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο cast η Hannah-John Kamen (Ant-Man and the Wasp) θα παίξει την Jill Valentine και ο Tom Hooper τον κακό Albert Wesker. Επίσης, πλάι τους θα βρίσκονται και οι Donal Logue (Sons of Anarchy), Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) και Neal McDonough (Arrow, Legends of Tomorrow, Yellowstone).

Το νέο αυτό εγχείρημα ανακοινώθηκε πριν από δύο χρόνια περίπου, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Johannes Roberts και αντί να δούμε κάποια action ταινία, όπως αυτές του Paul W.S. Anderson, υπόσχεται να μεταφέρει μια πιο horror εμπειρία για τον θεατή.

Με τίτλο απλά, “Resident Evil”, το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Σεπτεμβρίου 2021. Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.