Ο Joker του Jared Leto φιγουράρει στη νέα εικόνα του Justice League

Πρώτη γεύση από τον χαρακτήρα!
03 Φεβρουαρίου 2021 08:36
Ο Joker του Jared Leto φιγουράρει στη νέα εικόνα του Justice League

Ο Zack Snyder σκηνοθέτης του «διαφορετικού» Justice League που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγους μήνες μέσα από τη «συχνότητα» του HBO Max, δημοσίευσε μια ολοκαίνουργια εικόνα από το δικό του “cut”, γνωστό και ως “Zack Snyder's Justice League”. Μετά τα τρία νέα posters που επιφύλασσαν την ανακοίνωση της πρεμιέρας, ο δημιουργός και αρχικός οραματιστής της ταινίας, είπε να ανεβάσει κι άλλο την αναμονή με ένα ακόμη tease, αυτήν την φορά με τον Joker του Jared Leto.

Η εικόνα έχει μια διαφορετική αισθητική από αυτές που έχουμε δει στο παρελθόν, με τον διάσημο χαρακτήρα της DC να είναι σε θολό ασπρόμαυρο background και να εστιάζει στο εμβληματικό του γάντι, το οποίο κρατάει τον…τζόκερ. Παρόλο που το πρόσωπο του Leto είναι θολωμένο, φαίνεται (όσο μπορεί να διακρίνει κανείς) ότι θα είναι μάλλον αρκετά αλλαγμένος σε σχέση με τον Joker του Suicide Squad.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Σε αυτό το “Cut” έχουν γυριστεί αρκετά λεπτά νέων σκηνών που συνθέτουν όλες μαζί το αρχικό όραμα του δημιουργού και όπως μάθαμε κρύβει πολλές εκπλήξεις που δεν τις περιμένετε. Εκτός από τον Jared Leto που επιστρέφει ως Joker, και οι Ben Affleck, Gal Gadot, Ray Fisher και πολλοί άλλοι, γύρισαν νέες σκηνές.

H πρεμιέρα του Zack Snyder's Justice League έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου αποκλειστικά στο HBO Max, μέσα από μία τετράωρη περιπέτεια.