Το γουέστερν "News of the World" με τον Tom Hanks έρχεται επιτέλους στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το νέο trailer της ταινίας του σκηνοθέτη Paul Greengrass
01 Φεβρουαρίου 2021 11:34
Το γουέστερν "News of the World" με τον Tom Hanks έρχεται επιτέλους στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ολοκαίνουργια ταινία του Tom Hanks ακούει στο όνομα, “News of the World” και ύστερα από την προβολή της σε επιλεγμένες χώρες, είναι σειρά να κάνει το ντεμπούτο της στα δικά μας μέρη μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix. Πρόκειται για το νέο πόνημα του Paul Greengrass (The Bourne Supremacy, Bourne Ultimatum, Jason Bourne) που συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και φέρνουν μαζί μια γουέστερν περιπέτεια με τα όλα της.

Η υπόθεση της ταινίας εστιάζει στη ζωή ενός βετεράνου του εμφύλιου πολέμου, όπου σκοπός του είναι να παραδώσει ένα κορίτσι που είχε πάρει ένας ξένος λαός πριν χρόνια, στους θείους της. Η πορεία, όμως, αυτού του ταξιδιού εκτός από τεράστια, κρύβει και πολύ σοβαρούς κινδύνους, καθώς θα πρέπει να επιβιώσουν μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.

Εκτός από τον Tom Hanks πρωταγωνιστούν και οι: Helena Zengel, Tom Astor, Travis Johnson, Andy Kastelic, Ray McKinnon και Mare Winningham.

Το News of the World προβλήθηκε ήδη σε επιλεγμένα σινεμά και πλέον τη διεθνή διανομή του έχει αναλάβει το Netflix με ημερομηνία πρεμιέρας τις 10 Φεβρουαρίου 2021. Παρακάτω έπεται και το επίσημο trailer που μόλις κυκλοφόρησε.