Οι Ryan Reynolds και Mark Ruffalo δεν αντέχουν ο ένας τον άλλο στο The Adam Project (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η νέα time-traveling ταινία τους έρχεται στο Netflix
01 Φεβρουαρίου 2021 10:33
Οι Ryan Reynolds και Mark Ruffalo δεν αντέχουν ο ένας τον άλλο στο The Adam Project (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μερικά νέα επίσημα στιγμιότυπα δόθηκαν στη δημοσιότητα για το επερχόμενο The Adam Project τη νέα ταινία των Ryan Reynolds και Mark Ruffalo για το Netflix. Οι δυο αστέρες θα πραγματοποιήσουν μια άτυπη συνάντηση "Deadpool" και "Hulk" εκτός του MCU όμως και φυσικά δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ τους προωθώντας την κωμική time-traveling ταινία μέσα από τα social media τους. 

Πρώτος ο Reynolds ανήρτησε ένα gallery φωτογραφιών με μια σκηνή που μοιράζονται οι δυο τους και φαίνεται ότι δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον, παρά το γεγονός πως στην πλοκή του φιλμ έχουν σχέση πατέρα-γιου:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

"Έχω έναν φίλο από τη δουλειά και εγώ, αλλά όσο κι αν τον τσατίσω παραμένει στο ίδιο μέγεθος" έγραψε στη λεζάντα ο Reynolds με τον Ruffalo που υποδύεται τον πατέρα του να απαντάει στα σχόλια: "Μου είναι δύσκολο να νευριάσω με τον γιο μου". 

Ο Ruffalo με τη σειρά του, ανήρτησε ένα ακόμα στιγμιότυπο από το φιλμ που σκηνοθετεί ο Shawn Levy (παραγωγός Stranger Things), μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter: 

 

Το σενάριο της θέλει τον Reynolds να πρέπει να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και να ενώσει τις δυνάμεις του με τον 13χρονο εαυτό του, ούτως ώστε να βρει τον χαμένο του πατέρα. Από το σύμπαν της Marvel θα δούμε επίσης την Zoe Saldana στην ταινία, μαζί με τις Catherine Keener και Jennifer Garner

Ωστόσο, ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει ντεμπούτο το The Adam Project στο Netflix πέρα από το ότι θα αποτελέσει μια από τις δεκάδες ταινίες της υπηρεσίας για το 2021.