Διέρρευσε ο τίτλος του The Matrix 4 και τώρα κάτι αρχίζει να βγάζει νόημα

Λογικά δε θα ονομάζεται σκέτο "Matrix"
31 Ιανουαρίου 2021 21:14
Διέρρευσε ο τίτλος του The Matrix 4 και τώρα κάτι αρχίζει να βγάζει νόημα

Μέχρι τώρα το The Matrix 4 είναι γνωστό σε όλους με αυτόν τον τίτλο παρόλο που ποτέ το franchise δε χρησιμοποίησε αριθμούς στους τίτλους, επομένως εικάζεται ότι αυτός είναι απλώς ο προσωρινός τίτλος. Τι μπορεί να ακολουθήσει μετά το "The Matrix Revolutions"; Φαίνεται πως από μια διαρροή εντός τη παραγωγής του άκρως αναμενόμενου φιλμ της Lana Wachowski αποκαλύπτει τον επίσημο τίτλο, πριν η Warner Bros. ξεσκεπάσει το πέπλο μυστηρίου που το καλύπτει. 

Συγκεκριμένα η Shunika Terry, μια makeup artist που δούλεψε στο επερχόμενο sequel ανέβασε μια εικόνα στο Instagram της με το αναμνηστικό δώρο που έλαβε από την παραγωγή για τη συνεισφορά της. Η ανάρτησή της όμως κατέβηκε πολύ γρήγορα, όχι όμως και αρκετά γρήγορα για να μην εντοπιστεί από μερικά λαγωνικά του διαδικτύου που κατέγραψαν με screenshot την φωτογραφία. 

Πρόκειται για ένα παλτό σαν αυτό που φοράει ο Neo, με μια επένδυση εντός του γεμάτη με τον κώδικα του Matrix, ωστόσο μέσα στην ευχαριστήρια κάρτα από τους παραγωγούς, αποκαλύπτεται ο τίτλος του: Matrix Resurrections

Ποιος ή τι θα αναστηθεί στο Matrix; Δυστυχώς επίσημα καμία πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή για την πλοκή του Matrix 4. Ωστόσο, το ScreenRant ζήτησε κάποιο σχόλιο από την Warner και το HBO Max και μέσω εκπροσώπου δήλωσαν πως η ταινία ακόμη παραμένει ατιτλοφόρητη. 

 Είναι απορίας άξιο όμως πως στο πρόσφατo teaser του HBO Max για τις ταινίες του 2021, εμφανίζεται ως σκέτο "Matrix" αντί για "The Matrix 4" όπως στα παλαιότερα διαφημιστικά. Μήπως η Warner περιμένει τη σωστή στιγμή να αποκαλύψει το "Resurrections" ως υπότιτλο του φιλμ και κάποιος της χάλασε τα σχέδια; 

Στο cast, πάντως, του φιλμ αναμένεται να επιστρέψει η παλιά φρουρά των Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss ως Neo και Trinity, της Jada Pinkett Smith ως Niobe, του Lambert Wilson ως Merovingian και του Daniel Bernhardt ως Agent Johnson. Τη καινούργια φρουρά απαρτίζουν εδραιωμένα αλλά και ανερχόμενα ταλέντα του Χόλιγουντ όπως: Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick και Jonathan Groff.

Το The Matrix 4/ Matrix Resurrections θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και το HBO Max ταυτόχρονα στις 22 Δεκεμβρίου 2021.