Αυτή είναι η ταινία του Sundance Film Festival που πλήρωσε ακριβά η Apple

Έσπασε το ρεκόρ εξαγοράς ταινίας του φεστιβάλ που κρατούσε το "Palm Springs"
31 Ιανουαρίου 2021 12:18
Αυτή είναι η ταινία του Sundance Film Festival που πλήρωσε ακριβά η Apple

Η πρώτη μεγάλη και πανάκριβη εξαγορά ταινίας από το ψηφιακό Sundance Film Festival 2021 είναι γεγονός και ανήκει στην Apple, η οποία απέκτησε τα δικαιώματα του CODA για ένα ποσό που ξεπερνάει τα $25 εκατομμύρια. Σύμφωνα με το Deadline η ταινία έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε από πέρυσι το Palm Springs των Andy Samberg και Cristin Milioti, που απέκτησε το Hulu για περίπου $22.5 εκατομμύρια και έγινε αυτόματα η πιο ακριβή αγορά στην ιστορία του φεστιβάλ. 

Πρόκειται για την ταινία της Siân Heder που διηγείται την ιστορία ενος έφηβου κοριτσιού (την υποδύεται η Emilia Jones) που είναι το μόνο μέλος της οικογένειάς της που ακούει, καθώς η υπόλοιποι είναι κωφοί. Η επιχείρηση ψαρέματος που διατηρούν οι γονείς της απειλείται και βλέπουμε την πάλη της νεαρής κοπέλας ανάμεσα στις υποχρεώσεις του σχολείου, τις ανάγκες της οικογένειάς της και τα όνειρα που θέλει να πραγματοποιήσει, καθώς αγαπάει τη μουσική. 

Ο τίτλος της ταινίας αποτελεί ακρωνύμιο του "Child Of Deaf Adults ("Παιδί κωφών γονέων) και βασίζεται στη βραβευμένη γαλλόφωνη ταινία "La Famille Belier". Τώρα μένει να μάθουμε πότε η Apple θα αποφασίσει να τοποθετήσει την πρεμιέρα του στο Apple TV+