Ο Zack Snyder αποκάλυψε την ημερομηνία του Justice League (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Λίγο ακόμη υπομονή…
29 Ιανουαρίου 2021 19:34
Ο Zack Snyder αποκάλυψε την ημερομηνία του Justice League (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από τότε που ανακοινώθηκε το Justice League του Zack Snyder, οι fans περιμένουν με αγωνία να μάθουν πότε περίπου να το περιμένουν στο HBO Max. Τώρα, ο διάσημος σκηνοθέτης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, είπε να βάλει τέλος στην αγωνία όλων και να αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία.

Ναι, δε θα χρειάζεται να περιμένετε πολύ για την πρεμιέρα, αφού απέχουμε μόλις λίγες εβδομάδες μέχρι να προβληθεί στην streaming υπηρεσία.Ωστόσο, αυτή η αποκάλυψη δεν έρχεται εντελώς μόνη της, αφού δημοσίευσε και τρεις διαφορετικές φωτογραφίες-αφίσες που τη συνοδεύουν και φυσικά ανεβάζουν το hype στα ύψη.

Δείτε τα posters παρακάτω:

Σε αυτό το “Cut” έχουν γυριστεί αρκετά λεπτά νέων σκηνών που συνθέτουν όλες μαζί το αρχικό όραμα του δημιουργού και όπως μάθαμε κρύβει πολλές εκπλήξεις που δεν τις περιμένετε. Μάλιστα, ο Jared Leto επιστρέφει ως Joker από το Suicide Squad, ενώ και οι Ben Affleck, Gal Gadot, Ray Fisher και πολλοί άλλοι, γύρισαν νέες σκηνές.

Τέλος, για νομικούς λόγους ενδέχεται ο τίτλος της ταινίας να αλλάξει, αλλά προς το παρόν το HBO Max το προμοτάρει έτσι.

Έτσι, η πρεμιέρα του Zack Snyder's Justice League έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου αποκλειστικά στο HBO Max, μέσα από μία τετράωρη περιπέτεια.