O Ryan Reynolds αποκαλύπτει πως κάποτε το Deadpool 3 είχε τον Wolverine

Σε μια παλιά βερσιόν της ταινίας πριν μπει το MCU και η Disney στη μέση
29 Ιανουαρίου 2021 09:35
O Ryan Reynolds αποκαλύπτει πως κάποτε το Deadpool 3 είχε τον Wolverine

Μέσα από ένα φαινομενικά άκυρο tweet ο Ryan Reynolds αποκάλυψε μερικές ζουμερές πληροφορίες για μια παλιά βερσιόν του Deadpool 3, πριν γίνει η εξαγορά της Fox από τη Disney. Θέλοντας να επιστήσει την προσοχή σε όσους αντιμετωπίζουν ψυχολογικές διαταραχές λόγω της πανδημίας και να βοηθήσει τον κόσμο να μιλήσει για τα προβλήματά σε ειδικούς, το έκανε με έναν τρόπο που σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα όλων. 

Μια φορά και έναν καιρό λοιπόν, το Deadpool 3 θα ήταν μια ταξιδιάρικη ταινία με πρωταγωνιστές τον Wade Wilson και τον...Wolverine του Hugh Jackman, λέγοντας επίσης πως στο ύφος θα έμοιαζε με το "Rashomon" του Akira Kurosawa. 

 

Σε ποια χρονική περίοδο θα εκτυλίσσονταν αυτή η ταινία παραμένει άγνωστο, όμως το ότι θα έμοιαζε με το "Rashomon" ίσως να σημαίνει πως θα βλέπαμε την ιστορία να ξετυλίγεται από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες και μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν εάν οι δύο άκρως αντίθετοι χαρακτήρες συναντιόντουσαν στη μεγάλη οθόνη. 

Τα δυσάρεστα νέα είναι πως αυτή η βερσιόν του Deadpool 3 δεν υφίσταται τώρα που ετοιμάζεται να εισαχθεί και επίσημα στο MCU. Ήδη γνωρίζουμε πως το σενάριο έχουν αναλάβει οι αδερφές Lizzie Molyneux-Loeglin και Wendy Molyneux, γνωστές για τη δουλειά τους στο Bob's Burgers. 

Πρόσφατα, ο Kevin Feige, επικεφαλής της Marvel Studios επιβεβαίωσε πως το threequel θα είναι R-rated και ο Ryan Reynolds θα είναι ο Deadpool που αγαπήσαμε, χωρίς συμβιβασμούς.