Η Wonder Woman της Gal Gadot έφερε ένα σωρό συνδρομητές στο HBO Max

Πάνω από 37 εκ. συνδρομητές μετράει η streaming υπηρεσία της WarnerMedia
28 Ιανουαρίου 2021 11:08
Η Wonder Woman της Gal Gadot έφερε ένα σωρό συνδρομητές στο HBO Max

Χωρίς να πέφτουμε από τα σύννεφα, η στρατηγική της Warner Bros. να μεταφέρει τις κινηματογραφικές της κυκλοφορίες του 2021 στο HBO Max φαίνεται πως απέδωσε και μάλιστα πέρα από κάθε προσδοκία. Σαφώς αυτό επιτεύχθηκε λόγω του Wonder Woman 1984, της πρώτης blockbuster ταινίας που έσπασε το ρόδι για τις υβριδικές κυκλοφορίες σε streaming υπηρεσία και αίθουσες για λογαριασμό της Warner Bros. 

Με ενθουσιασμό η AT&T, μητρική εταιρία της WarnerMedia, ανακοίνωσε πως το HBO Max ξεπέρασε τους 37 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ συνολικά όλες οι πλατφόρμες της HBO ξεπέρασαν τους 41 εκ. συνδρομητές μέχρι το τέλος του 2020.

Χωρίς να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες για τους εν λόγω αριθμούς, είναι και πάλι μια σημαντική αύξηση, δείχνοντας πως η στρατηγική της φέρνει κόσμο, ειδικά εάν αναλογιστούμε πως λανσαρίστηκε τον περασμένο Μάιο μετρώντας μόλις 7 μήνες ζωής και από τον Σεπτέμβριο πρόσθεσε ακόμη 10 εκ. συνδρομητές. 

Τεράστιες κυκλοφορίες του 2021 όπως τα Godzilla vs. Kong, Dune, The Suicide Squad, Space Jam 2 και The Matrix 4 αναμένεται ακόμα να κάνουν στο HBO Max το ντεμπούτο τους την ίδια μέρα με τις αίθουσες, ενώ θα παραμένουν στην υπηρεσία για 31 μέρες μετά την πρεμιέρα.