Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Thor: Love and Thunder - Φωτογραφήθηκαν οι Hemsworth και Waititi

Άλλη μια πολυαναμενόμενη ταινία του MCU πήρε σειρά
27 Ιανουαρίου 2021 08:55
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Thor: Love and Thunder - Φωτογραφήθηκαν οι Hemsworth και Waititi

Εν μέσω πανδημίας τα πλάνα της Marvel Studios για το Phase 4 του MCU αναγκάστηκαν να αλλάξουν και ύστερα από αρκετές καθυστερήσεις η παραγωγή του άκρως αναμενόμενου Thor: Love and Thunder πάτησε επισήμως πόδι στο πλατό, όπως για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει πριν από εβδομάδες.

Το ξεκίνημα των γυρισμάτων άρχισε χθες με τον πρωταγωνιστή Chris Hemsworth να επιβεβαίωνει το γεγονός μέσα από δική του ανάρτηση στο Instagram, στην οποία φωτογραφήθηκε μαζί με τον σκηνοθέτη Taika Waititi και διάφορους ιθαγενείς της Αυστραλίας.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Η Natalie Portman, που θα υποδυθεί την νέα Thor του Phase 4 του MCU επιβεβαίωσε και το storyline που θα βασίζεται η ταινία. Ανάμεσα στις πρόσφατες ανακοινώσεις της Disney γνωρίζουμε και επίσημα πως ο Christian Bale θα υποδυθεί τον κακό της ταινίας ονόματι Gorr The Butcher, ενώ και ο Chris Pratt θα επιστρέψει ως Star Lord. Ωστόσο, δεν αποκλείεται και οι υπόλοιποι Guardians of the Galaxy να εμφανιστούν όπως οι Zoe Saldana (Gomorra), Karren Gillian (Nebula), Vin Diesel (Groot) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), λόγω του πώς έκλεισε η ιστορία τους στο Avengers: Endgame

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως και ο Matt Damon ταξίδεψε στην Αυστραλία, επομένως θα συμμετέχει στην ταινία χωρίς να γνωρίζουμε εάν θα υποδυθεί ξανά τον ρόλο του ψεύτικου Loki από το αναπάντεχο cameo του στο Thor: Ragnarok. 

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 Φεβρουαρίου 2022.