Το Tomb Raider 2 με την Alicia Vikander βρήκε σκηνοθέτρια

Η Misha Green του Lovecraft Country αναλαμβάνει τα ηνία του project
26 Ιανουαρίου 2021 10:39
Το Tomb Raider 2 με την Alicia Vikander βρήκε σκηνοθέτρια

Η πρώτη reboot ταινία του Tomb Raider δεν ήταν δα και καμιά τεράστια επιτυχία, καθώς στην καλύτερη κανείς θα χαρακτήριζε μετριότατη την πορεία της στο box office, όπου εισέπραξε σχεδόν 275 εκ. δολάρια. Παρόλα αυτά δόθηκε το πράσινο φως για την παραγωγή του sequel, στο οποίο φυσικά θα πρωταγωνιστεί και πάλι η Alicia Vikander στον ρόλο της Lara Croft, αν και με την κατάσταση λόγω του κορωνοϊού δεν ξέρουμε πότε θα το δούμε στις αίθουσες. 

Προς το παρόν η εταιρία παραγωγής MGM βρήκε τη σκηνοθέτιδα του project, η οποία είναι η Misha Green που πρόσφατα έτρεξε ως showrunner, σκηνοθέτησε και έγραψε το σενάριο του Lovecraft Country για το HBO. Tο βιογραφικό της συμπεριλαμβάνει επίσης γνωστές σειρές όπως τα Sons of Anarchy και Heroes

Στο Tomb Raider 2 ουσιαστικά θα κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο πίσω από τις κάμερες. Δεν κράτησε κιόλας τον ενθουσιασμό της για το νέο της project, δηλώνοντας μάλιστα fan των βιντεοπαιχνιδιών, ενώ έκανε και ένα tease για το που θα κατευθυνθεί η ιστορία: 

Αρχικά το Tomb Raider 2 θα κυκλοφορούσε το 2021, όμως από τότε που χτύπησε η πανδημία έμοιαζε να καθυστερεί επ'αόριστον. Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας.