Η Paramount έριξε άκυρο στα Netflix και Apple TV+ που ήθελαν το Top Gun 2

Ξέρει ότι ο Tom Cruise φέρνει κόσμο στο box office
24 Ιανουαρίου 2021 12:03
Η Paramount έριξε άκυρο στα Netflix και Apple TV+ που ήθελαν το Top Gun 2

Κάποια στούντιο ακόμη και εν μέσω της πανδημίας αποφασίζουν να ακολουθήσουν την παραδοσιακή τους φύση και να μην ενδώσουν στις ορέξεις των streaming υπηρεσιών, οι οποίες πετάνε χρήματα από εδώ και από εκεί με το τσουβάλι για να ενισχύσουν τους καταλόγους τους. Ένα από αυτά είναι και η Paramount Pictures, η οποία πήρε τη δύσκολη απόφαση να μην μετατρέψει την υπόθεση του Top Gun 2 σαν τις περιπτώσεις του Wonder Woman 1984 της Warner Bros. ή το Mulan της Disney και να το προβάλλει μέσω μιας streaming υπηρεσίας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Wall Street Journal, λέγεται ότι τόσο το Netflix όσο και το Apple TV+ ενδιαφέρθηκαν για το ενδεχόμενο εξαγοράς της ταινίας και εάν η Paramount έχει τέτοιες προθέσεις. Οι πηγές όμως κάνουν λόγο πως οι ιθύνοντες του στούντιο έδειξαν την πόρτα της εξόδου στους streaming κολοσσούς καθώς γνωρίζουν τον κόσμο και τα χρήματα που μπορεί να αποφέρει το "Top Gun: Maverick" και το όνομα του Tom Cruise στο box office. 

Η απόφαση φαντάζει λογική έχοντας δει η Paramount πως η Warner Bros. επικοινώνησε εντελώς λανθασμένα την στρατηγική του HBO Max και ήρθε σε αντιπαράθεση μέχρι και με τους αστέρες της, οι οποίοι ζητούν συμβόλαια που θα τους καλύπτουν καλύτερα οικονομικά. 

Αν όλα πάνε καλά τότε το Top Gun: Maverick θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2021 στους κινηματογράφους.