Ο Tom Holland στα πατώματα στο νέο απόσπασμα από το Cherry (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ερμηνεία του Holland διατυμπανίζουν οι αδερφοί Russo
24 Ιανουαρίου 2021 11:03
Ο Tom Holland στα πατώματα στο νέο απόσπασμα από το Cherry (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Joe και Anthony Russo συνεχίζουν δυναμικά την προώθηση της νέας τους ταινίας με πρωταγωνιστή τον Tom Holland στον πιο απαιτητικό υποκριτικά ρόλο της καριέρας του. O λόγος φυσικά για το "Cherry" που θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους στα τέλη Φεβρουαρίου και τον Μάρτιο μέσα από το Apple TV+.

Για τον λόγο αυτό έδωσαν στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα από το φιλμ με τον Holland να κάνει ένα πολύ άβολο τηλεφώνημα με την κοπέλα του. Απολαύστε το παρακάτω:

Ο Holland υποδύεται έναν νεαρό που μετά από μια σειρά λανθασμένων επιλογών καταλήγει καταλήγει να καταταχθεί στο στρατό. Όταν γυρνάει ο Cherry παλεύει με τον δαίμονα του εθισμού και του PTSD (μετατραυματικό στρες), κάτι που θα τον ρίξει πιο βαθιά στα ναρκωτικά και στο έγκλημα. 

Η πλοκή του Cherry βασίζεται στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Nico Walker, το οποίο διασκευάζουν οι Angela Russo-Otstot (“The Shield”) και Jessica Goldberg (“The Path”). To cast συμπληρώνουν οι: Ciara BravoKelli Burglund (Fosse/Verdon), Jack Reynor (Midsommar), Forrest Goodluck (The Revenant), Jeff Wahlberg (Dora and the Lost City of Gold), Michael Gandolfini (The Deuce), Kyle Harvey (The After Party) και Thomas Lennon (Reno 911!). 

Το Cherry θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες τον Φεβρουάριο και στις 12 Μαρτίου 2021 θα προβληθεί μέσα από το Apple TV+.