Το John Wick 4 μπορεί να γυριστεί μέσα στο 2021, εάν όλα πάνε καλά

Ο Ian McShane αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο Collider
21 Ιανουαρίου 2021 10:34
Το John Wick 4 μπορεί να γυριστεί μέσα στο 2021, εάν όλα πάνε καλά

Υπήρχε μια περίοδος που το The Matrix 4 και το John Wick 4 θα κυκλοφορούσαν ακριβώς την ίδια μέρα τον Μάιο του 2021 και θα παίρναμε μια χορταστική διπλή δόση Keanu Reeves στις αίθουσες. Αυτά όμως σε ένα παράλληλο σύμπαν καθώς εδώ και αρκετό καιρό, λόγω της πανδημίας, γνωρίζουμε ότι το John Wick 4 μεταφέρθηκε για τις 27 Μαΐου του 2022. 

Το θέμα πλέον είναι πότε η παραγωγή θα ξεκινήσει τα γυρίσματα και ένας εκ των αστέρων του φιλμ, ο Ian McShane αποκαλύπτει σε νέα του συνέντευξη στο Collider πως εάν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσουν εντός του 2021:

Ανταλλάξαμε ευχές με τον Keanu την Πρωτοχρονιά και του είπα "Ελπίζω να σε δω φέτος". ΄Γνωρίζω ότι γράφουν το σενάριο και ελπίζουν να το γυρίσουν φέτος. Ξέρω ότι ανακοίνωσαν πως θα κάνουν το John Wick 4 και το John Wick 5 μαζί, αλλά ποιος ξέρει; Τα στούντιο ανακοινώσουν ένα σωρό πράγματα. Δεν αμφιβάλλω πως κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά θα μπούμε στο πλατό. 

Για όσους δε θυμούνται ο McShane υποδύεται τον διευθυντή του Continental, ο οποίος στο τέλος του John Wick: Chapter 3 γύρισε τη πλάτη του στον παλιόφιλό του και αυτό είναι κάτι που ο κ. Wick δε θα αφήσει ατιμώρητο. 

Ο Keanu από τη πλευρά του απολαμβάνει τόσο πολύ τον ρόλο του δολοφόνου που θα ήθελε να τον υποδύεται για όσο αντέχει. Το franchise περιλαμβάνει στα σκαριά μια spinoff σειρά με τίτλο "The Continental" και μια spinoff ταινία, ονόματι "Ballerina".