Τον χειμώνα του 2021 ξεκινούν τα γυρίσματα του Extraction 2 με τον Chris Hemsworth

Η πιο επιτυχημένη ταινία δράσης του Netflix χτίζει το δικό της σύμπαν
19 Ιανουαρίου 2021 12:04
Τον χειμώνα του 2021 ξεκινούν τα γυρίσματα του Extraction 2 με τον Chris Hemsworth

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση που είχαμε σχετικά με τo Extraction 2 ήταν τον περασμένο Νοέμβριο από τον σεναριογράφο και παραγωγό του φιλμ, Joe Russo. Τώρα όμως μέσα από μια πρόσφατη συνέντευξη του σκηνοθέτη του φιλμ, Sam Hargrave, μάθαμε πως η παραγωγή του sequel θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της τον χειμώνα του 2021, εφόσον δεν υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας. 

Συγκεκριμένα είπε στο Collider τα εξής: 

Συνεχίζουμε κανονικά COVID-19 επιτρέποντος. Αυτό είναι λίγο-πολύ το θέμα όλων, αλλά συνεχίζουμε σαν όλα να πηγαίνουν ρολόι και να ξεκινάμε τα γυρίσματα τον ερχόμενο χειμώνα. Ο Joe ακόμα δουλεύει στις τελευταίες λεπτομέρειες του σεναρίου. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι να το διαβάσουμε. Ανυπομονούμε όλοι να επιστρέψουμε στο πλατό και ελπίζουμε να φέρουμε ακόμη μια τίγκα στη δράση περιπέτεια στο σύμπαν του Extraction. 

Η τελευταία φράση του Hargrave σημαίνει πως το Netflix και οι συντελεστές του Extraction 2 σχεδιάζουν ένα σύμπαν και ίσως μελλοντικά να υπάρξουν συνέχειες του Extraction ακόμα και χωρίς τον Tyler Rake του Chris Hemsworth, ο οποίος σίγουρα θα επιστρέψει για το sequel. 

Το Extraction πάντως αποτελεί μέχρι και σήμερα την πιο επιτυχημένη πρωτότυπη ταινία δράσης του Netflix με πάνω από 100 εκ. προβολές

Εάν τα γυρίσματά του θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο χειμώνα, αυτομάτως σημαίνει ότι θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2022.