O Matt Damon επιστρέφει στο MCU μέσα από το Thor: Love and Thunder

Θα παίξει ξανά όμως τον ψεύτικο Loki;
19 Ιανουαρίου 2021 10:27
O Matt Damon επιστρέφει στο MCU μέσα από το Thor: Love and Thunder

Όλα δείχνουν πως ο Matt Damon επιστρέφει στο MCU μέσα από το Thor: Love and Thunder, έχοντας κάνει μια πρώτη εμφάνιση στο σύμπαν της Marvel σε ένα απίστευτο cameo στο "Thor: Ragnarok" του 2017. Ο χολιγουντιανός αστέρας έφτασε στην Αυστραλία χθες και βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα όπως ορίζουν τα μέτρα της χώρας. Ωστόσο, το ρεπορτάζ του Deadline δεν ξεκαθαρίζει εάν θα πρόκειται πάλι για ένα cameo ρόλο ή κάτι μεγαλύτερο σε χρόνο συμμετοχής.

Την ανακοίνωση του casting του πραγματοποίησε ο αυστραλιανός Πρωθυπουργός, Scott Morrison, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως η παραγωγή της Marvel Studios δημιουργεί χιλιάδες θέσεις εργασίας για τους τοπικούς παράγοντες. 

Στο cast του φιλμ, που σκηνοθετεί και πάλι ο Taika Waititi, ο οποίος μάλιστα θα δανείσει ξανά την φωνή του στον Korg, συμμετέχουν επίσης οι: Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane Foster), Christian Bale(Gorr the Butcher), Chris Pratt (Star Lord), Tessa Thompson (Valkyrie), και Jaimie Alexander (Lady Sif). 

Για όσους δε θυμούνται, ο Matt Damon εμφανίστηκε ως ψεύτικος Loki σε ένα θέατρο που παιζόταν για χάρη του...κανονικού Loki του Tom Hiddleston στα πρώτα λεπτά του Thor: Ragnarok. Δείτε τη εν λόγω σκηνή παρακάτω. 

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 Φεβρουαρίου 2022.