Τελικά το Justice League του Zack Snyder θα είναι ταινία και όχι σειρά

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο σκηνοθέτης
18 Ιανουαρίου 2021 13:23
Τελικά το Justice League του Zack Snyder θα είναι ταινία και όχι σειρά

Τον περασμένο Αύγουστο σας είχαμε ενημερώσει ότι τελικά το περίφημο Justice League του Snyder Cut που αναμένεται μέσα στη χρονιά από το HBO Max, θα είναι κομμένο σαν μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων, αντί για μια τετράωρη ταινία. Αυτό, όπως όλα δείχνουν αλλάζει, σύμφωνα με τον ίδιο τον σκηνοθέτη και οραματιστή του, Zack Snyder.

Για νομικούς λόγους, λέγεται ότι το Zack Snyder's Justice League δε θα είναι ο επίσημος τελικός τίτλος, αλλά μέχρι στιγμής, το HBO Max το προμοτάρει έτσι. Τώρα, ο Snyder έκανε tease την επερχόμενη αφίσα της ταινίας που κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλύπτει και τον επίσημο τίτλο, η οποία όπως αναφέρει ο ίδιος θα είναι τελικά “one shot”, δηλαδή ταινία και όχι σειρά.

Δείτε τα tweets και τις απαντήσεις του Snyder παρακάτω:

Έχοντας γυρίσει αρκετά λεπτά νέων σκηνών που θα συνθέσουν το δικό του αρχικό όραμα, ο Snyder επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στο δικό του "Cut", όπως το γεγονός πως o Jared Leto επέστρεψε ως Joker (του Suicide Squad). Το ίδιο ισχύει για τους υπόλοιπους της Justice League όπως οι Ben Affleck (Batman), Ray Fisher (Cyborg), Gal Gadot (Wonder Woman), Ezra Miller (Flash), και Jason Momoa (Aquaman) γύρισαν νέο υλικό, εκτός του Henry Cavill (Superman).

Τέλος, ο Henry Lennix, ο οποίος εμφανίστηκε στο "Man Of Steel" του Zack Snyder ως Στρατηγός των ΗΠΑ, επιβεβαίωσε ότι θα εμφανιστεί ως The Martian Manhunter στο Justice League, με τα γυρίσματά του να έχουν ολοκληρωθεί ήδη.

Η κυκλοφορία του Zack Snyder's Justice League θα γίνει τον Μάρτιο του 2021 αποκλειστικά στο HBO Max. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.