Η Amazon χώνει βαθιά το χέρι στη τσέπη για τη νέα sci-fi ταινία του Chris Pratt

Βρίσκεται σε συζητήσεις με την Skydance
18 Ιανουαρίου 2021 11:46
Η Amazon χώνει βαθιά το χέρι στη τσέπη για τη νέα sci-fi ταινία του Chris Pratt

Εδώ και ένα χρόνο περίπου όλες οι εταιρίες του κινηματογράφου βρίσκονται σε μία «λούπα», αφού οι περισσότερες πρεμιέρες ταινιών αναβάλλονται, ενώ άλλες κάνουν πρεμιέρα μέσω streaming υπηρεσιών. Φαίνεται, ότι πολλές εταιρίες επενδύουν πολλά χρήματα για να πάρουν αποκλειστικότητα σε blockbuster ταινίες, όπως είναι το Netflix με το “Red Notice” της Gal Gadot που αγόρασε τα δικαιώματα προβολής έναντι μεγάλου ποσού από την Skydance.

Τώρα, σύμφωνα με το Variety, η Amazon βρίσκεται σε συζητήσεις και είναι έτοιμη να κλείσει μία τεράστια συμφωνία με την Skydance. Αυτή, αφορά το “The Tomorrow War”, τη νέα sci-fi ταινία με πρωταγωνιστή τον Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) με το ποσό των δικαιωμάτων να αγγίζει τα $200 εκατομμύρια, για αποκλειστική προβολή μέσα από το Amazon Prime Video.

Με τις πληροφορίες που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, αυτό το φιλμ θα διηγηθεί τημια διαμάχη μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων, όπου για να ξεπεράσουν τα μειονέκτημα που έχουν, οι άνθρωποι αναπτύσσουν μια χρονομηχανή για να πάρουν πολεμιστές από το παρελθόν.

Το αν τελικά η Amazon αποκτήσει τα δικαιώματα είναι απλώς θέμα χρόνου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.