Η Aubrey Plaza μαζί με τον Jason Statham στη νέα ταινία του Guy Ritchie 

Μαζεύτηκαν κι άλλα ονόματα στο κατασκοπικό θρίλερ, "Five Eyes"

Η Aubrey Plaza μαζί με τον Jason Statham στη νέα ταινία του Guy Ritchie

Αρχίζουν να μαζεύονται περισσότερα ονόματα για το cast της επερχόμενης νέας ταινίας του Guy Ritchie, σκηνοθέτη των "Snatch" και "The Gentlemen" για την οποία μάθαμε πως βρίσκεται στα σκαριά από τον περασμένο Οκτώβριο. Πρόκειται για το κατασκοπικό θρίλερ με τίτλο Five Eyes με πρωταγωνιστή τον σκληροτράχηλο Jason Statham, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τρεις νέες προσθήκες στο cast.

Πρώτη και καλύτερη η Aubrey Plaza γνωστή από τους ρόλους της στην ταινία Safety Not Guaranteed, και τις σειρές Parks & Recreation και Criminal Minds. To τρίο συμπληρώνουν οι Cary Elwes και ο βρετανός ράπερ Bugzy Malone (φωτογραφία).

Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει οι Miramax και STX Films, την οποία αγόρασαν εν μέσω του Toronto International Film Festival 2020. Τα γυρίσματα ξεκινούν αυτή την εβδομάδα στην Ντόχα του Κατάρ και έπειτα θα μεταφερθούν στην Τουρκία.

Ο Statham θα υποδυθεί έναν πράκτορα της MI6 ονόματι Orson Fortune -τα σουρεαλιστικά και macho ονόματα είναι το σήμα κατατεθέν του Ritchie. Αυτός επιστρατεύεται από μια υπηρεσία πληροφοριών ονόματι "Five Eyes" με σκοπό να εντοπίσει και να σταματήσει την πώληση ενός οπλικού συστήματος που μπορεί να διαταράξει την παγκόσμια τάξη. Μαζί του όμως θα έχει και έναν διστακτικό συνεργάτη πράκτορα της CIA που είναι ειδικός στην τεχνολογία και μαζί θα ξεκινήσουν μια περιπέτεια σε όλη την υφήλιο, καθώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλα τους τα εργαλεία και την γοητεία τους για να φέρουν εις πέρας την αποστολή. 

Το σενάριο της νέας ταινίας του Ritchie έχουν αναλάβει οι Ivan Atkinson και Marn Davies, οι οποίοι ευθύνονται για το σενάριο του "The Gentlemen", αλλά και του "Wrath of Man". 

0 σχολια