Στο “Breaking News in Yuba County” η Allison Janney ψάχνει απεγνωσμένα τον άντρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα λαμπρό cast σε μία «μαύρη» κωμωδία!
14 Ιανουαρίου 2021 09:10
Στο “Breaking News in Yuba County” η Allison Janney ψάχνει απεγνωσμένα τον άντρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η MGM έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του “Breaking News in Yuba County”, μιας μαύρης κωμωδίας που έρχεται με ένα λαμπρό cast και πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ, Allison Janney.

H Janney υποδύεται την Sue Buttons, η οποία γίνεται διάσημη στην τοπική κοινότητα της περιοχής της, καθώς ο σύζυγός της ο Karl έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Όλοι έχουν αρχίσει τις έρευνες και η Sue βρίσκει τον εαυτό της να αποφεύγει μία «γκάνγκστερ» την Mina, μία πολύ ύποπτη αστυνομικό και μία δημοσιογράφο που «τυχαίνει» να είναι η αδερφή της, καθώς και άλλους που θέλουν να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Πρωταγωνιστούν: Mila Kunis, Juliette Lewis, Awkwafina, Ellen Barkin, Jimmi Simpson, Chris Lowell, Wanda Sykes και Matthew Modine. Το φιλμ σκηνοθετεί ο Tate Taylor, ενώ το σενάριο έχει γράψει η Amanda Idoko.

Το “Breaking News in Yuba County” θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένα σινεμά στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και σε ψηφιακές πλατφόρμες. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.